Voorpagina Nieuws Privé Sport DFT Meer…
zondag 24 maart 2013, 23:53

Mogelijk derde Nederlandse dode in Syrië

© Telegraaf Media Nederland | Landelijke Media B.V., Amsterdam
Bij de opstand in Syrië is mogelijk een derde Nederlandse jihadist om het leven gekomen. Het gaat om de 23-jarige Yassine B. uit Zoetermeer.

Volgens onbevestigde berichten is hij overleden, meldt Omroep West zondagavond. Ook de 50-jarige vader van Yassine zou op dit moment in Syrië zijn, evenals een 23-jarige man die enkele jaren geleden in Zoetermeer is komen wonen.

De drie mogelijke jihadstrijders waren lid van de Marokkaanse moskee al-Qibla. De moskee zegt geschrokken te zijn en het een ramp te vinden.

Afgelopen week waren er berichten dat twee mannen uit Delft zouden zijn omgekomen tijdens de burgeroorlog in Syrië. Hun dood is tot nu toe overigens nog niet bevestigd.

Deel dit artikel via:

Facebook Twitter Email
Meer artikelen in Nieuws
› Sylvie showt nieuwe liefde › Viola Holt herkent afperser › Stapel weer docent bij Fontys Tilburg › Grote brand in Den Haag › Politie schiet op auto in Amsterdam › VS waarschuwen Israël om nederzettingen › Philips moet 466 miljoen betalen in patentzaak › Frusterende avond voor Sneijder › VIDEO: Slechts geel voor schandalige tackle › Oud-Ajacied doet Afellay pijn
Gerelateerde artikelen:
› 'België topleverancier strijders voor Syrië'