Voorpagina Nieuws Privé Sport DFT Meer…
zondag 24 maart 2013, 23:53

Mogelijk derde Nederlandse dode in Syrië

© Telegraaf Media Nederland | Landelijke Media B.V., Amsterdam
Bij de opstand in Syrië is mogelijk een derde Nederlandse jihadist om het leven gekomen. Het gaat om de 23-jarige Yassine B. uit Zoetermeer.

Volgens onbevestigde berichten is hij overleden, meldt Omroep West zondagavond. Ook de 50-jarige vader van Yassine zou op dit moment in Syrië zijn, evenals een 23-jarige man die enkele jaren geleden in Zoetermeer is komen wonen.

De drie mogelijke jihadstrijders waren lid van de Marokkaanse moskee al-Qibla. De moskee zegt geschrokken te zijn en het een ramp te vinden.

Afgelopen week waren er berichten dat twee mannen uit Delft zouden zijn omgekomen tijdens de burgeroorlog in Syrië. Hun dood is tot nu toe overigens nog niet bevestigd.

Deel dit artikel via:

Facebook Twitter Email
Meer artikelen in Nieuws
› Zero tolerance lijkt wassen neus › ’Tachtig procent vliegrampen menselijk falen’ › Manager Bruna-keten steelt personeelspot › Provinciepolitici sjoemelen erop los › Patiënten betalen fors voor donornier › Tablet en laptop winnen terrein in de klas › 'Het gaat prima met jihadkinderen' › Nederland maakt zich op voor herfststorm › 'Sytycd'-winnaar onder het mes › VIDEO Blind schiet prachtig raak
Gerelateerde artikelen:
› 'België topleverancier strijders voor Syrië'