Voorpagina Nieuws Privé Sport DFT Meer…
zondag 24 maart 2013, 23:53

Mogelijk derde Nederlandse dode in Syrië

© Telegraaf Media Nederland | Landelijke Media B.V., Amsterdam
Bij de opstand in Syrië is mogelijk een derde Nederlandse jihadist om het leven gekomen. Het gaat om de 23-jarige Yassine B. uit Zoetermeer.

Volgens onbevestigde berichten is hij overleden, meldt Omroep West zondagavond. Ook de 50-jarige vader van Yassine zou op dit moment in Syrië zijn, evenals een 23-jarige man die enkele jaren geleden in Zoetermeer is komen wonen.

De drie mogelijke jihadstrijders waren lid van de Marokkaanse moskee al-Qibla. De moskee zegt geschrokken te zijn en het een ramp te vinden.

Afgelopen week waren er berichten dat twee mannen uit Delft zouden zijn omgekomen tijdens de burgeroorlog in Syrië. Hun dood is tot nu toe overigens nog niet bevestigd.

Deel dit artikel via:

Facebook Twitter Email
Meer artikelen in Nieuws
› Fans Beyoncé bombarderen Kid Rock met 'bijen' › Arrestatie in Bremen na terreurwaarschuwing › Stoffelijk overschot vrouw gevonden › Ook Iran bemoeit zich met toespraak Netanyahu › Boze fans bij hoofdingang Twente › AZ zet druk op Feyenoord › Gemor in Twente, NAC pakt punt › FOTO - 'Spock' geëerd in ISS › Verkeer naar Val Thorens nog steeds muurvast › Kylie Jenner dist Tyga
Gerelateerde artikelen:
› 'België topleverancier strijders voor Syrië'