dinsdag 15 december 2015, 14:51

In de wolken door SkyDeck

In de SkyDeck kun je pas echt genieten van een prachtig uitzicht. In deze glazen ruimte draaien twee stoelen 360 graden, waardoor de reiziger een bijzonder zicht heeft over de wolken. Boeing en Airbus hebben al interesse getoond.

Windspeed Technologies kwam met het idee om het entertainment niveau aan boord te verhogen en de verveling van passagiers weg te nemen. De SkyDeck is via een lift of uitklapbare trap bereikbaar via de eersteklas. De twee passagiers genieten niet alleen van een prachtig uitzicht, maar kunnen via het navigatiescherm ook zien waar ze vliegen.

De bijzondere zitplaatsen hebben wel een hoog prijskaartje. De productiekosten voor de SkyDeck variëren van 7 tot 22 miljoen euro, afhankelijk van het soort vliegtuig. De kosten voor één zitplaats in een privéjet zullen dan ook lager zijn dan de twee stoelen in de SkyDeck op een Boeing 747, aldus de ontwerper.

Geïntresseerden moeten nog even op de nieuwe vliegattractie wachten. Zodra de eerste bestelling voor een SkyDeck is geplaatst, duurt het nog minstens anderhalf jaar voordat hij kan worden gebruikt.

Bron: HLN.be

Meer artikelen in Nieuws

Max Verstappen: 'Nergens last van'
2 uur geleden
’Hij moet zich schamen’
4 uur geleden
Noodkreet wijkagente
4 uur geleden
3D tegen wachtrijen
4 uur geleden
Prins Bernhard: 'Er is hoop voor Zandvoort'
2 uur geleden
Stankoverlast door brand afvalberg Varsseveld
3 uur geleden
Breukink blikt vooruit: 'Dumoulin blijft de favoriet'
2 uur geleden
Dumoulin moet nog één etappe schade beperken
2 uur geleden
Daphne Deckers: 'Het platteland voelde als een andere planeet'
58 minuten geleden
Eline Vedder: Voor het milieu kun je koeien beter niet weiden
48 minuten geleden