dinsdag 15 december 2015, 14:51

In de wolken door SkyDeck

In de SkyDeck kun je pas echt genieten van een prachtig uitzicht. In deze glazen ruimte draaien twee stoelen 360 graden, waardoor de reiziger een bijzonder zicht heeft over de wolken. Boeing en Airbus hebben al interesse getoond.

Windspeed Technologies kwam met het idee om het entertainment niveau aan boord te verhogen en de verveling van passagiers weg te nemen. De SkyDeck is via een lift of uitklapbare trap bereikbaar via de eersteklas. De twee passagiers genieten niet alleen van een prachtig uitzicht, maar kunnen via het navigatiescherm ook zien waar ze vliegen.

De bijzondere zitplaatsen hebben wel een hoog prijskaartje. De productiekosten voor de SkyDeck variëren van 7 tot 22 miljoen euro, afhankelijk van het soort vliegtuig. De kosten voor één zitplaats in een privéjet zullen dan ook lager zijn dan de twee stoelen in de SkyDeck op een Boeing 747, aldus de ontwerper.

Geïntresseerden moeten nog even op de nieuwe vliegattractie wachten. Zodra de eerste bestelling voor een SkyDeck is geplaatst, duurt het nog minstens anderhalf jaar voordat hij kan worden gebruikt.

Bron: HLN.be

Meer artikelen in Nieuws

'Consument betaalt nog steeds te veel risico-opslag'
1 uur geleden
MIVD screent zelf
3 uur geleden
Rotterdam telt meeste werklozen
41 minuten geleden
3FM blijft zorgenkindje
22 minuten geleden
Fikse brand op A2 Vinkeveen
50 minuten geleden
Twee gedetineerden geëxecuteerd in Arkansas
1 uur geleden
Bruut geweld bij megaroof in Paraguay
1 uur geleden
’Hoogleraren denken niet hard genoeg’
3 uur geleden
Parkeren bij vliegveld peperduur
3 uur geleden
Verbazing over gesprek KNVB met Advocaat
2 uur geleden