maandag 20 maart 2017, 16:59

Linda de Mol houdt gewicht nog even geheim

© ANP

Linda de Mol is officieel begonnen met haar lijnperiode. In de komende zes weken probeert de presentatrice 5 kilo kwijt te raken door in ieder geval minder te eten en veel meer te sporten. "Ik wilde dat ik kon zeggen dat ik er ontzettend veel zin in heb maar dat is gewoon niet zo. Ik zie er eigenlijk best een klein beetje tegenop", zegt Linda in haar eerste vlog, die maandag verscheen.

Linda, die 'overgewicht' heeft volgens haar BMI-cijfer, zou in haar eerste vlog op de weegschaal gaan staan om haar gewicht te onthullen, maar de kijkers op haar platform LINDA.lijnt moeten nog een dagje geduld hebben. Op het moment suprême was de eerste aflevering afgelopen.

De presentatrice gaf al wel weg dat ze inmiddels boven de 80 kilo weegt. Dat was voor Linda het punt om in actie te komen. "Ik wil best op televisie de buffel tussen de gazelles zijn. Dat vind ik helemaal niet erg, zo voel ik me weleens namelijk. Maar ik wil het natuurlijk ook weer niet zo uit de hand laten lopen dat ik straks net zoveel weeg als Wendy en Georgina bij elkaar opgeteld."

Grens

"Ik eet gewoon te veel", aldus Linda. "Ik eet te grote porties en daarbuiten snaai ik ook nog eens van alles. En dat heeft er in de loop van de jaren eigenlijk toe geleid dat ik de grens die ik mezelf ooit gesteld had, volledig overgeschoten ben."

Linda vindt het in ieder geval fijn dat er massaal met haar mee gelijnd wordt. "Dat vind ik echt ontzettend leuk, want gedeelde smart is halve smart."

Meer artikelen in Nieuws

Max Verstappen: 'Nergens last van'
1 uur geleden
’Hij moet zich schamen’
2 uur geleden
Noodkreet wijkagente
2 uur geleden
3D tegen wachtrijen
2 uur geleden
Prins Bernhard: 'Er is hoop voor Zandvoort'
1 uur geleden
Stankoverlast door brand afvalberg Varsseveld
1 uur geleden
Breukink blikt vooruit: 'Dumoulin blijft de favoriet'
1 uur geleden
Dumoulin moet nog één etappe schade beperken
52 minuten geleden
’Verplaatsing hoofdkantoor naar VS kan overweging zijn’
1 uur geleden
Beveiliging rond GP van Monaco opgeschroefd
2 uur geleden