Psst!

De Telegraaf krijgt een nieuwe website

Bekijk 'm hier! Misschien later
zaterdag 15 april 2017, 16:15

Gezocht: butler voor koningin Elizabeth (m/v)

© ANP

Altijd al voor koningin Elizabeth als butler willen werken? Het kan nu én je hoeft er geen ervaring voor te hebben. De Queen zoekt een stagiair en de sollicitant mag zelfs in Buckingham Palace gaan wonen!

Met een stagevergoeding van 18.850 pond (ruim 22.000 euro) per jaar, pensioenplan én 33 vakantiedagen is het voor menigeen een droomstage. Alsof dat nog niet genoeg is, mag de stagiair - indien gewenst - in Buckingham Palace wonen. Dan mag de butler in spé zelfs alle maaltijden gewoon meeschransen. Dat wordt dan wel weer van je stagevergoeding afgehaald.

"Je bent op je best in teamverband en we kunnen erop vertrouwen dat je kan bijdragen. Dat betekent dat je stipt bent, orders kunt opvolgen en bereid bent om te helpen waar gewenst", luidt de oproep. "Ondanks dat we je kunnen leren hoe je bij meerdere evenementen mensen kunt dienen, moet je vriendelijk en benaderbaar overkomen. Daarnaast kunnen communiceren met alle lagen van de maatschappij."

Kate Middleton

De aangenomen stagiair zal zowel buiten als binnen moeten werken. Eén van de taken is het zorgen voor de gasten, bijvoorbeeld voor misschien wel Kate Middleton.

Eén van de meest opvallende kenmerken van de baan, is dat de kandidaat geen ervaring hoeft te hebben. "Ervaring is een voordeel, maar niet essentieel. We zijn meer geïnteresseerd in je proactieve houding en je vermogen om nieuwe uitdagingen aan te gaan."

Mocht butler niet helemaal in jouw straatje passen, kan je altijd nog solliciteren als sous-chef, beveiligingsmedewerker of assistent-tuinier. Reageren kan hier.

Meer artikelen in Nieuws

Arrestatie maffioso Bonarrigo belangrijke vangst
2 uur geleden
Bewoners Sint-Maarten zoeken onderdak in Nederland
3 uur geleden
Ode aan Femke van der Laan
1 uur geleden
Anouk verrast Herman Brusselmans
3 uur geleden
Trump zaait verwarring met lof voor ’Nambia’
1 uur geleden
Bonnetjes Universiteit Utrecht ’onacceptabel’
2 uur geleden
Moeder en zoon die wiettaxi runden opgepakt
1 uur geleden
Rossi zit Van der Mark dwars
49 minuten geleden
Ivanka Trump deelt foto van ontmoeting met Máxima
4 uur geleden
Angstige momenten in schuilkelder
3 uur geleden