maandag 17 juli 2017, 23:26

Topaankoop PSV dinsdag in Zürich

PSV-aankoop Hirving Lozano. © EPA

Hirving Lozano, de topaankoop van PSV deze zomer, meldt zich in Zwitserland nog bij zijn nieuwe ploeggenoten. De Mexicaanse aanvaller (21) vliegt dinsdag naar Zürich, waar de Eindhovenaren een oefenwedstrijd spelen tegen Grasshoppers. Lozano pikt zo nog de laatste dag van het trainingskamp mee om kennis te maken met het elftal en de technische staf.

De na veel getouwtrek van Pachucha overgenomen buitenspeler had door zijn deelname aan de Confederations Cup wat langer vakantie. Hij werkte in Eindhoven een eerste (fysieke) training af onder leiding van inspanningsfysioloog Luc van Agt. Na zijn eerste dagen met de rest van de selectie wordt Lozano vrijdag officieel gepresenteerd. PSV gaat, gezien de belangstelling vanuit Mexico, uit van een mediaspektakel.

Jetro Willems, die voor ruim zes miljoen euro plus bonussen de overstap maakt naar Eintracht Frankfurt, werd maandag medisch gekeurd door de Bundesliga-club. De linksback wordt naar verwachting  dinsdag gepresenteerd en tekent een contract voor vier jaar.

Meer artikelen in Nieuws

President Polen blokkeert hervorming justitie
1 uur geleden
Drone redt reekalfjes van maaimessen
30 minuten geleden
Twee doden in woning Weert
1 uur geleden
Twentse Joey (21) al twee weken vermist in Turkije
2 uur geleden
Olifanten gered uit zee
1 uur geleden
Natte start van de week
51 minuten geleden
William en Harry delen nog meer privéfoto's
2 uur geleden
Michael Phelps zwemt tegen witte haai
3 uur geleden
Politie schiet messentrekker neer
5 uur geleden
VIDEO - Froome helpt fan met aanzoek
3 uur geleden