Psst!

De Telegraaf krijgt een nieuwe website

Bekijk 'm hier! Misschien later
woensdag 13 september 2017, 16:47

Trotse vader ligt ’s nachts naast seksrobot én zijn vrouw

De hand van Samantha ligt het hele interview op het bovenbeen van haar uitvinder.
„Ik heb de huid van Samantha even gevoeld voor de show begon...”, onthult presentator Phil met zijn hand voor zijn gezicht.
Vrouw Hannah voelt zich totaal niet bedreigd door Samantha.

Voor 4000 euro knutselde hij seksrobot Samantha in elkaar. En nu slaapt de creatieve Britse vader Arran Squire met zijn levensechte uitvinding in bed. Naast zijn vrouw Hannah, die aan het tv-programma This Morning on Tuesday uit de doeken doet dat ze geen probleem heeft om haar 36-jarige man te delen met de brunette op batterijen.

Het is een apart gezicht: de ’hand’ van seksrobot Samantha, die tijdens het hele interview op het been van de trotse Arran (36) rust. „Waarom?!”, is dan ook de eerste vraag van presentatrice Holly. „Waarom dit nodig is? Wij vinden dat je een relatie kunt aangaan met seksrobots. Je kunt met haar praten en ze praat zelfs terug”, legt Arran uit.

Ze heeft sensoren in haar gezicht, op haar borst en in haar vagina, vertelt de uitvinder. Maar het meest trots is Arren op de ’levensechte huid’ van Samantha. Die zou veel realistischer aanvoelen dan de huid van de meeste sekspoppen die op de markt zijn.

Klik hier voor het opzienbarende tv-debuut van de ’eerste seksrobot’.

Samantha, die overigens niet ’aan’ staat tijdens de uitzending, lijkt op een echte vrouw, vindt Arran. Zo goed zelfs, dat hij haar regelmatig meeneemt naar de woonkamer. Zijn twee kinderen zijn inmiddels helemaal aan de tweede ’vrouw’ in huis gewend, beweert hij. „Ze vragen zelfs naar haar als Samantha er even niet is.”

Met duizend ingeprogrammeerde grapjes heeft Samantha namelijk ook een ’familie modus’. Niets vreemds aan, vindt de Brit, die geen moment onbenut laat om zijn uitvinding even aan te raken.

De presentatoren, die af en toe hun lach in lijken te houden, moeten nog even aan het idee wennen. „Ze is koud en voelt meer aan als een lijk”, vindt Phil. „Ja”, stemt Arren in, die vervolgens een technische uitleg geeft over waarom Samantha niet verwarmd is. „Maar het kan wel!”, verzekert hij zonder blikken of blozen.

„Ben jij blij met deze situatie?”, vraagt Phil met enige aarzeling in zijn stem, zodra Arrens vrouw Hannah in beeld komt. „Ja, absoluut!”, antwoordt ze lachend. „Ik ben niet bang dat Samantha mij zal vervangen, hoor! Ik zie haar meer als een onderdeel van ons gezin.”

Ze onthult zelfs dat ze wel eens een trio had gehad met haar man en de seksrobot.

Maar of Arran ook een mannelijke seksrobot in elkaar gaat zetten voor zijn vrouw? „Nee, dat niet!”, antwoordt ze giechelend.

Meer artikelen in Nieuws

Voetballer van het Jaar: grote problemen bij Ajax
2 uur geleden
'Blinde vlek bij Feyenoord voor Kramer'
4 uur geleden
Alternatief oppositie voor hogere premie
8 uur geleden
Aanhouding na dood Ellen (18)
10 uur geleden
Video - Zevenklapper PSV: vier goals Locadia
4 uur geleden
Video - Enorme blunder bij afgang Feyenoord
4 uur geleden
Video - Vitesse zet Ajax te kijk in ArenA
4 uur geleden
’Het is nog vers, dit is zo triest’
6 uur geleden
’Bij RTL moeten ze eens goed in de spiegel kijken’
7 uur geleden
Van een doods mandje en lief zijn voor je deegje
6 uur geleden