donderdag 16 maart 2017, 14:35

Zet de opmars van de beurzen door?

Vanavond Wilt u weten welke fondsen op het Damrak dit voorjaar kunnen gaan stralen? En hoe u de portefeuille kunt beschermen tegen een onverwachtse verslechtering van het beursklimaat?

Volg dan vanavond het gratis online seminar van John Beijer, senior analist bij Turbo Trends en Productspecialist Christophe Cox van Commerzbank Beursproducten.

Het eerste kwartaal van 2017 verliep zeer voorspoedig voor de AEX. De hoofdgraadmeter in Amsterdam klom naar het hoogste niveau sinds augustus 2015 naar een stand van ruim boven de grens van 500 punten. 

John Beijer zal tijdens het seminar zijn marktvisie geven over de vooruitzichten van de wereldwijde beurzen, waaronder Wall Street, Azië en uiteraard Europa. Daarnaast geeft hij aan welke fondsen er in uw portefeuille niet mogen ontbreken om in het voorjaar goed beslagen ten ijs te komen met tien concrete handelstips op Nederlandse aandelen

Verder komt aan de orde hoe u de portefeuille kunt beschermen bij een verslechterde gang van zaken op de aandelenmarkten en welke gevolgen de verkiezingen in Nederland, Frankrijk en Duitsland hebben voor u als belegger.

Christophe Cox laat de werking van verschillende beursproducten zien en hoe u kunt anticiperen op de marktbewegingen met deze producten. Verder staat hij stil bij de risico’s die aan de producten zijn verbonden.

Neem vanavond van 20.00 tot 21.00 deel aan verschillende polls, kom te weten hoe andere beleggers over de markt denken, en stel uw vragen gedurende de presentatie. Klik hier om in te schrijven.

Meer artikelen in DFT

Redactieraad De Telegraaf verzoekt John de Mol om overnamestrijd te staken
1 uur geleden
Nuon wijst bod op kolencentrale af
4 uur geleden
PPG praat met topambtenaar EZ
5 uur geleden
Ahold Delhaize bekijkt toekomst AH in België
7 uur geleden
Meevaller stuwt winst DAF Trucks
7 uur geleden
Miljardste contactloze betaling in Nederland
7 uur geleden
Vandebron wil kolencentrale Nuon kopen en sluiten
8 uur geleden
'Credit Suisse overweegt aandelenverkoop'
8 uur geleden
RBS sluit veel Britse vestigingen
8 uur geleden
Opsteker topman sigarettenreus
8 uur geleden