donderdag 16 maart 2017, 14:35

Zet de opmars van de beurzen door?

Vanavond Wilt u weten welke fondsen op het Damrak dit voorjaar kunnen gaan stralen? En hoe u de portefeuille kunt beschermen tegen een onverwachtse verslechtering van het beursklimaat?

Volg dan vanavond het gratis online seminar van John Beijer, senior analist bij Turbo Trends en Productspecialist Christophe Cox van Commerzbank Beursproducten.

Het eerste kwartaal van 2017 verliep zeer voorspoedig voor de AEX. De hoofdgraadmeter in Amsterdam klom naar het hoogste niveau sinds augustus 2015 naar een stand van ruim boven de grens van 500 punten. 

John Beijer zal tijdens het seminar zijn marktvisie geven over de vooruitzichten van de wereldwijde beurzen, waaronder Wall Street, Azië en uiteraard Europa. Daarnaast geeft hij aan welke fondsen er in uw portefeuille niet mogen ontbreken om in het voorjaar goed beslagen ten ijs te komen met tien concrete handelstips op Nederlandse aandelen

Verder komt aan de orde hoe u de portefeuille kunt beschermen bij een verslechterde gang van zaken op de aandelenmarkten en welke gevolgen de verkiezingen in Nederland, Frankrijk en Duitsland hebben voor u als belegger.

Christophe Cox laat de werking van verschillende beursproducten zien en hoe u kunt anticiperen op de marktbewegingen met deze producten. Verder staat hij stil bij de risico’s die aan de producten zijn verbonden.

Neem vanavond van 20.00 tot 21.00 deel aan verschillende polls, kom te weten hoe andere beleggers over de markt denken, en stel uw vragen gedurende de presentatie. Klik hier om in te schrijven.

Meer artikelen in DFT

Staking bij Holland Casino in Venlo
1 uur geleden
Belegger wil buitenlandse overnames niet
3 uur geleden
Zalando opent winkels in steden
18 uur geleden
Miljoenenblauwtje baas advertentiereus WPP
18 uur geleden
BMW: Nog jaren dieselauto's
19 uur geleden
Diamantairs op zwart zaad
20 uur geleden
Vogelgriep spekt slachters en hoogovens
21 uur geleden
Geen steun Rutte voor schrappen Straatsburg
21 uur geleden
Helden en big money gevierd
23 uur geleden
EU stemt unaniem in met brexit-strategie
1 dag geleden