Psst!

De Telegraaf krijgt een nieuwe website

Bekijk 'm hier! Misschien later
donderdag 16 maart 2017, 14:35

Zet de opmars van de beurzen door?

Vanavond Wilt u weten welke fondsen op het Damrak dit voorjaar kunnen gaan stralen? En hoe u de portefeuille kunt beschermen tegen een onverwachtse verslechtering van het beursklimaat?

Volg dan vanavond het gratis online seminar van John Beijer, senior analist bij Turbo Trends en Productspecialist Christophe Cox van Commerzbank Beursproducten.

Het eerste kwartaal van 2017 verliep zeer voorspoedig voor de AEX. De hoofdgraadmeter in Amsterdam klom naar het hoogste niveau sinds augustus 2015 naar een stand van ruim boven de grens van 500 punten. 

John Beijer zal tijdens het seminar zijn marktvisie geven over de vooruitzichten van de wereldwijde beurzen, waaronder Wall Street, Azië en uiteraard Europa. Daarnaast geeft hij aan welke fondsen er in uw portefeuille niet mogen ontbreken om in het voorjaar goed beslagen ten ijs te komen met tien concrete handelstips op Nederlandse aandelen

Verder komt aan de orde hoe u de portefeuille kunt beschermen bij een verslechterde gang van zaken op de aandelenmarkten en welke gevolgen de verkiezingen in Nederland, Frankrijk en Duitsland hebben voor u als belegger.

Christophe Cox laat de werking van verschillende beursproducten zien en hoe u kunt anticiperen op de marktbewegingen met deze producten. Verder staat hij stil bij de risico’s die aan de producten zijn verbonden.

Neem vanavond van 20.00 tot 21.00 deel aan verschillende polls, kom te weten hoe andere beleggers over de markt denken, en stel uw vragen gedurende de presentatie. Klik hier om in te schrijven.

Meer artikelen in DFT

Analyse: vliegtaks helpt niets
37 minuten geleden
Wat gebeurde er deze week op de beurs?
1 uur geleden
Bedrijf failliet om ziektekosten
1 uur geleden
Cybercentrum helpt bedrijf beveiligen
2 uur geleden
Steekspel om miljarden Eneco
2 uur geleden
Schuldhulp van verzekeraar
2 uur geleden
China stopt export olie naar Noord-Korea
4 uur geleden
Run op gifgeld
5 uur geleden
'Megafusie in telecom VS’
14 uur geleden
Grote telecomfusie in de VS in de maak
16 uur geleden