maandag 17 juli 2017, 17:45

Lewis Hamilton lanceert Hamoji App

© Hollandse Hoogte

Lewis Hamilton heeft op Wereld Emoji Dag zijn eigen app gelanceerd, de Hamoji. De Hamoji-app werkt op zowel iOs als Android en kost €2,29.

De officiële app van de drievoudig wereldkampioen Formule 1 geeft toegang tot meer dan 250 nieuwe en exclusieve emoji’s, stickers en uitdrukkingen, De app is ontwikkeld in samenwerking met het in Amsterdam opgerichte Cliq Digital.

De emoji’s zijn allemaal handmatig gekozen door Lewis Hamilton zelf en verder ontwikkeld door Cliq Digital, dat eerder aan de basis stond van onder andere de app van rapper Lil’ Kleine. De emoji’s kunnen eenvoudig worden gedeeld via het Hamoji-keyboard dat werkt in iMessage en alle andere chat apps (zoals WhatsApp, Snapchat, Facebook en Twitter).

iPhone-gebruikers hebben toegang tot Hamoji-stickers die aan iMessage kunnen worden toegevoegd. Lewis Hamilton: „Ik gebruik dagelijks emoji’s om te communiceren. Het was onwijs leuk om mijn eigen pakket te kunnen samenstellen. Ik ben meer dan blij met het eindresultaat en hoop dan ook dat gebruikers net zo veel lol gaan beleven aan de Hamoji’s als ik!”

Meer artikelen in Digitaal

Adobe stopt in 2020 met Flash
22 minuten geleden
Google gaat waarschuwen bij noodsituaties
3 uur geleden
Paint blijft beschikbaar in Windows Store
3 uur geleden
Bavianen spelen met smartphone bezoekster Zoo Emmen
7 uur geleden
De Sims 4 naar de Xbox One
8 uur geleden
Website GeenStijl op zwart
9 uur geleden
Laatste testversie Android O uitgebracht
10 uur geleden
YouTube-sterren ontmoeten fans in Almere
10 uur geleden
Alphabet stelt ondanks groei teleur 
21 uur geleden
Netflix best presterende app
1 dag geleden