Psst!

De Telegraaf krijgt een nieuwe website

Bekijk 'm hier! Misschien later
dinsdag 12 september 2017, 15:21

TomTom lanceert Bridge Hub

© ANP

Navigatiedienstverlener TomTom heeft op de internationale autoshow van Frankfurt zijn Bridge Hub gelanceerd. Met Bridge Hub kunnen gebruikers en bedrijven in bijvoorbeeld de transport, logistiek en ook nooddiensten contact maken met mobiele apparaten voor verbeterde mobiliteitsoplossingen.

Bridge Hub bevat onder meer de meest recente TomTom Navigation, realtime kaarten en realtime TomTom Traffic. Volgens het navigatiebedrijf wordt met Bridge Hub voortgebouwd op het succes op de populaire TomTom Bridge Terminal.

Het nieuwe product kan nu al besteld worden met leveringen later dit jaar in Europa, Noord-Amerika, Azië, het Midden-Oosten en Zuid-Afrika. De prijs begint vanaf 349 euro ex btw. Er komen drie modellen van.

Daimler

TomTom kondigde verder aan dat TomTom Traffic ook is geïntroduceerd in Egypte, Marokko, Macau en IJsland. Daarmee bereikt TomTom Traffic volgens het bedrijf nu meer dan 5 miljard mensen wereldwijd in 68 landen.

Verder werd gemeld dat TomTom door het Duitse autoconcern Daimler is gekozen als kaartenleverancier voor zijn infotainment-platform in Noord-Amerika. Er werden geen financiële details over de deal bekendgemaakt.

Meer artikelen in Digitaal

Avril Lavigne is gevaarlijk op Google
3 uur geleden
'Groot nieuws HTC op komst'
4 uur geleden
Amazon werkt aan bril en bewakingscamera
5 uur geleden
Zoek met Facebook en Natuurmonumenten de Nederlandse natuur op
7 uur geleden
YouTube stopt met betaalkanalen
7 uur geleden
Nieuwe veiling voor mobiele netwerken in 2019
11 uur geleden
Weer minder boeken geleend, e-book in opmars
11 uur geleden
Twitter sloot 300.000 accounts om terreur
18 uur geleden
Apple brengt iOS 11 uit
1 dag geleden
Europa wapent zich tegen cyberaanvallen
1 dag geleden