dinsdag 21 februari 2017, 13:07

André van Duin blijft Heel Holland Bakt presenteren

De presentatie van het MAX-programma Heel Holland Bakt zal komend seizoen weer in handen zijn van André van Duin. Martine Bijl heeft besloten ook dit jaar het kijkcijferkanon niet te presenteren.

Een moeilijk besluit want het programma is haar dierbaar, meldt Omroep MAX. De gezondheid van Martine verbetert sinds haar hersenbloeding in september 2015 nog steeds. „Maar dat gaat millimeter voor millimeter. Zestien lange, inspannende opnamedagen kan ik nog niet aan. Het spijt me veel meer dan ik kan zeggen”, aldus Martine Bijl.

Van Duin nam de presentatie vorig seizoen over. Hij zei gisteren nog dat het erop leek dat Bijl dit jaar terug zou keren bij de populaire bakshow. De presentator: „Heel jammer dat het Martine dit jaar nog niet lukt om de presentatie weer op zich te nemen. In de hoop dat zij door deze verlenging van haar herstel weer helemaal de oude zal worden, zal ik Martine graag nog een seizoen vervangen.”

MAX-directeur Jan Slagter: „Het is ontzettend spijtig dat het Martine niet lukt om er dit seizoen bij te zijn, maar haar gezondheid staat voorop. We wensen haar vanuit MAX veel beterschap toe.” Heel Holland Bakt is dit najaar weer te zien. Ook Smaakt naar meer, waarin wordt nagepraat, keert terug.

Meer artikelen in Film en Uitgaan

Knipoog naar pril begin
11 uur geleden
Ariana Grande geen kindsterretje meer
1 dag geleden
Wie wint De Gouden Strop 2017?
2 dagen geleden
Guus Meeuwis op avontuur in Amerika
5 dagen geleden
Het excuus van Whitney Houston
7 dagen geleden
Bloed aan de muur
7 dagen geleden
Geen eind aan hondenleven
7 dagen geleden
Nederlandse Netflix op de camping
6 dagen geleden
Moeder zwaait OG3NE uit richting finale
13 May 17
Dr. Pol naar Nederland voor theatertour
12 May 17