Psst!

De Telegraaf krijgt een nieuwe website

Bekijk 'm hier! Misschien later
donderdag 23 maart 2017, 8:00

Jandino kraakt telefoon Glennis Grace

VIDEO - Hoe reageren de contacten van Glennis Grace, wanneer zij allemaal een sexy berichtje van haar krijgen? Jandino Asporaat test het in het nieuwe onderdeel ’Heb ik hierna nog vrienden’ in zijn show Dino. „Het was heel pittig”, zegt de presentator lachend.

Tijdens de eerste aflevering vanavond stromen de reacties voor de ogen van kijkers en publiek binnen op het nepberichtje van de zangeres. Jim Bakkum viel hetzelfde lot ten deel met een tekst dat hij op zoek is naar een stripper voor een nieuwe film. Asporaat: „Sommige mensen gaan er serieus op in. En ook zijn vrouw reageert.”

In de vierde reeks van Dino zijn meer nieuwigheden: zijn typetje Judeska is even weg bij FC Kip en is nu manager van een hotel in de rubriek ’Ik kom zo bij u’. Ook kruipt Asporaat weer in de huid van Frankie de stotteraar, die in de keuken werkt. Gerrie, de Rotterdamse in badjas, is geen permanent onderdeel meer van de show. „Ik probeer te wisselen en minder een vaste vorm te hebben, dat voelt lekkerder.”

Daarnaast is Asporaat vanaf vandaag te zien in een reallifeprogramma. „Alsof ik toch al niet zichtbaar was”, stelt hij met een knipoog. In Dino en de boys op Curaçao (RTL XL) heeft de beroepsgrappenmaker zich met een groep vrienden laten volgen door de camera’s. „Ik heb me niet bemoeid met de montage, ik had niet álles laten zien, haha. Maar ik ga niet zeggen wat ik daarmee bedoel, misschien valt het anderen niet eens op. Ik ga elk jaar met een stel vrienden op vakantie. Dan leven we toe naar Fuik, het carnaval van het zuiden. RTL wilde mee. Nou, cool. We kregen elke dag een opdracht. Normaal gesproken zijn we aan het luieren. Ik had een vakantie nodig ná die vakantie.”

„De eerste dag dat we werden gefilmd was het wel spannend, daarna vergat iedereen dat de camera’s erbij waren en niemand speelde een rol. Het is wel entertainment, maar geen Oh oh Cherso. Het is ook leuk voor vrouwen om te zien: dit is hoe mannen zijn op vakantie.”

„We hebben sportieve opdrachten gedaan zoals flyboarden, terwijl ik hoogtevrees heb. En we hebben geld ingezameld voor een vrouw die thuis een opvang heeft met 27 zwerfhonden. Daar hebben we ook geholpen met hokken schoonmaken en ontvlooien.”

„Ik denk dat mensen die geen Dino-kijker zijn, dit wel leuk leuk gaan vinden; het zijn twee heel verschillende programma’s. We hebben nu een pilot gemaakt. Ik denk, op de zaken vooruitlopend, dat het wel verder kan rollen. Het zou een tv-programma kunnen worden, wij hebben zoveel chemie en plezier met elkaar.”

Meer artikelen in Film en Uitgaan

Bertie en JayJay kamperen voor de hoofdprijs
1 dag geleden
Een James Bond op steroïden
2 dagen geleden
Onwaarschijnlijke vriendschap
2 dagen geleden
IS bestrijden met de pen in Syrië
2 dagen geleden
Overleven tussen de zwendelaars
2 dagen geleden
Echtpaar wint rechtszaak over uitzending Alberto Stegeman
15 Sep 17
IJskoude misdaad
14 Sep 17
Horrorpuzzel mist paar stukjes
14 Sep 17
Volkskunstenaar fleurt leven op
14 Sep 17
In de ban van straatjongen
14 Sep 17