maandag 27 maart 2017, 13:58

Jennifer Hoffman stopt met Dokter Tinus

Thom Hoffman (Dokter Tinus) en Jennifer Hoffman (Lisa de Graaf).. © FOTO SBS/ELVIN

Jennifer Hoffman is niet meer te zien in Dokter Tinus. De actrice ontbreekt in het zesde seizoen van de populaire SBS6-dramaserie die momenteel wordt opgenomen in het vestingstadje Woudrichem.

Hoffman vertolkte de rol van Lisa de Graaf, de vriendin van huisarts Dokter Tinus (gespeeld door Thom Hoffman). De actrice stopt op eigen verzoek. Volgens SBS6 vindt Hoffman het tijd voor ’nieuwe, andere dingen’. Op Facebook laat zij weten: „Vijf jaar heb ik met groot plezier Lisa mogen spelen. En vijf jaar heb ik genóten van Woudrichem en haar leuke en lieve inwoners.”

Het vertrek van Hoffman komt ook terug in de verhaallijn. Heel Woudrichem raakt betrokken bij de zoektocht naar een nieuwe vrouw voor hun dokter. En de dames blijken voor hem in de rij te staan.

Dokter Tinus is een Nederlandse bewerking van de Britse serie Doc Martin. Van die reeks zijn inmiddels zeven seizoenen gemaakt en daarin wordt de partner van de huisarts steevast door Caroline Catz vertolkt. De laatste aflevering van Dokter Tinus van het vorige seizoen was goed voor bijna 1,1 miljoen kijkers.

Meer artikelen in Film en Uitgaan

3FM blijft zorgenkindje
16 uur geleden
Van den Ende koopt rechten De Amerikaanse prinses
1 dag geleden
EEN Vrolijke kinderklucht
5 dagen geleden
mooi doorvoeld vrouwenportret
5 dagen geleden
Integratieproblemen absurd uitvergroot
5 dagen geleden
Horror die pakt en provoceert
5 dagen geleden
Broederliefde in vintage-verpakking
5 dagen geleden
Slecht jatwerk
5 dagen geleden
Speciale dienstregeling NS op Koningsdag
6 dagen geleden
’Mattie en Wietze echt weg bij Qmusic’
7 dagen geleden