Psst!

De Telegraaf krijgt een nieuwe website

Bekijk 'm hier! Misschien later
donderdag 6 april 2017, 14:48

Mattie en Wietze in beeld bij Talpa Radio

Mattie en Wietze. © facebook

Verkast het succesvolle Qmusic-ochtendduo Mattie en Wietze naar Radio 538 of Sky Radio? Volgens diverse bronnen heeft het tweetal gisteren een rondleiding gehad bij Talpa Radio (Radio 538, Sky Radio, Radio 10 en Radio Veronica). Dat ze alleen maar een belangstellend kijkje kwamen nemen bij de concurrent, wordt niet waarschijnlijk geacht.

„Het zou natuurlijk ook zo kunnen zijn dat ze, door hier midden op de dag openlijk rond te lopen, hun deal met Qmusic willen verbeteren”, stelt een ooggetuige. Mochten ze daadwerkelijk bij Sky aanschuiven, zou dat een ingrijpende wijziging zijn bij de tot nu dj-loze zender. Op 538 zit nog altijd ochtendkoning Edwin Evers, die vorig jaar zijn contract verlengde tot eind 2018. Bij Radio 10 en Radio Veronica is recent al de ochtendprogrammering vernieuwd.

Een woordvoerster van Talpa reageert: „Mattie en Wietze zijn hele goede radiomakers, zie ook hun staat van dienst. Talpa Radio zou deze talentvolle dj’s graag op een van onze zenders willen programmeren. Ze hebben alleen op dit moment nog een overeenkomst met Qmusic.”

Programmadirecteur Iwan Reuvekamp van Qmusic laat weten: „Ik heb niet gehoord dat Mattie en Wietze hier weggaan.” Het radioduo heeft bij die zender een vast dienstverband voor onbepaalde tijd.

Meer artikelen in Film en Uitgaan

Bertie en JayJay kamperen voor de hoofdprijs
3 dagen geleden
Een James Bond op steroïden
3 dagen geleden
Onwaarschijnlijke vriendschap
3 dagen geleden
IS bestrijden met de pen in Syrië
3 dagen geleden
Overleven tussen de zwendelaars
4 dagen geleden
Echtpaar wint rechtszaak over uitzending Alberto Stegeman
15 Sep 17
IJskoude misdaad
14 Sep 17
Horrorpuzzel mist paar stukjes
14 Sep 17
Volkskunstenaar fleurt leven op
14 Sep 17
In de ban van straatjongen
14 Sep 17