dinsdag 18 april 2017, 15:11

’Mattie en Wietze echt weg bij Qmusic’

Mattie Valk en Wietze de Jager.

De geluiden dat Mattie en Wietze Qmusic verruilen voor een van de Talpa Radio-zenders (Radio 538, Sky Radio, Radio 10 en Radio Veronica) worden steeds luider.

Hoewel officieel aan beide zijden wordt gezwegen over een op handen zijnde transfer, melden ingewijden dat daar achter de schermen hard aan wordt gewerkt.

Mattie Valk en Wietze de Jager hebben een contract voor onbepaalde tijd bij Qmusic. Dat zou betekenen dat ze dat station relatief snel zouden kunnen verlaten. Alleen is het dan de vraag of ze meteen bij een nieuwe werkgever aan mogen schuiven. Bij dit soort verbintenissen is een concurrentiebeding van drie maanden tot een jaar niet ongebruikelijk.

Voor Qmusic zou het vertrek van Mattie en Wietze een zware slag zijn. Het ochtend-duo zorgt dat die zender de dag met een goed marktaandeel start. Bij Talpa Radio zouden de heren mogelijk een ochtendshow krijgen op het verder dj-loze Sky Radio.

De Telegraaf onthulde recent dat Mattie en Wietze in beeld zijn bij Talpa Radio. De heren hebben er zelfs al een rondleiding gehad. Een woordvoerster van Talpa reageerde: „Talpa Radio zou deze talentvolle dj’s graag op een van onze zenders willen programmeren. Ze hebben alleen op dit moment nog een overeenkomst met Qmusic.”

 

Gerelateerde artikelen

Mattie en Wietze in beeld bij Talpa Radio
06 Apr 17

Meer artikelen in Film en Uitgaan

Knipoog naar pril begin
14 minuten geleden
Ariana Grande geen kindsterretje meer
1 dag geleden
Wie wint De Gouden Strop 2017?
2 dagen geleden
Guus Meeuwis op avontuur in Amerika
5 dagen geleden
Het excuus van Whitney Houston
6 dagen geleden
Bloed aan de muur
6 dagen geleden
Geen eind aan hondenleven
6 dagen geleden
Nederlandse Netflix op de camping
6 dagen geleden
Moeder zwaait OG3NE uit richting finale
13 May 17
Dr. Pol naar Nederland voor theatertour
12 May 17