woensdag 19 april 2017, 13:16

Investeringsfonds voor tech-startups

© Bloomberg

 

Het Amsterdamse human tech-bedrijf 2SQRS lanceert een fonds van 35 miljoen euro om te investeren in veelbelovende tech-startups, die actief zijn in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk.

Het Venture Fund is op gezet in samenwerking met Ariadne Capita en investeert in ’early-stage startups’ die een belangrijke rol spelen in de digitalisatie binnen e-commerce, logistiek, fintech, Smart City en Internet of Things.

,,We zijn meer en meer technologiegedreven en de consument eist real-time, intuïtieve ervaringen met technologie. Wij focussen ons op startups die een gepersonaliseerde omni-channel-ervaring bieden: van virtual en augmented reality tot betaalmethodes en slimme levering van goederen, zegt CEO van 2SQRS Xander van der Heijden

2SQRS wil de volgende golf Europese multinationale techbedrijven bouwen, die niet alleen op de nieuwe generatie van menselijke verwachtingen anticiperen, maar ook daadwerkelijk toepassingen creëren. Onze portfoliobedrijven hebben hiervoor de juiste voorwaarden en tools tot hun beschikking: van werkplek en een op maat opgestelde groeitactiek tot ontwikkelingscapaciteit en integratie van de laatste technologische ontwikkelingen.

Meer artikelen in DFT Ondernemen

Hittegolf: DFT-lezers vluchten naar binnen
1 dag geleden
’Maak arbo-gesprek over toekomst verplicht’
1 dag geleden
’Weinig zelfkritiek accountants’
2 dagen geleden
FloraHolland zet stap in onlinebloemenhandel
2 dagen geleden
Winsten van niet-financiële bedrijven omhoog
2 dagen geleden
Mooie groei Nederlandse economie
2 dagen geleden
Techhub in Rotterdam
3 dagen geleden
Internationaal team in Krakau
3 dagen geleden
Private deelauto openen met app
3 dagen geleden
Snelle landmeetkundige drone
3 dagen geleden