woensdag 19 april 2017, 13:16

Investeringsfonds voor tech-startups

© Bloomberg

 

Het Amsterdamse human tech-bedrijf 2SQRS lanceert een fonds van 35 miljoen euro om te investeren in veelbelovende tech-startups, die actief zijn in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk.

Het Venture Fund is op gezet in samenwerking met Ariadne Capita en investeert in ’early-stage startups’ die een belangrijke rol spelen in de digitalisatie binnen e-commerce, logistiek, fintech, Smart City en Internet of Things.

,,We zijn meer en meer technologiegedreven en de consument eist real-time, intuïtieve ervaringen met technologie. Wij focussen ons op startups die een gepersonaliseerde omni-channel-ervaring bieden: van virtual en augmented reality tot betaalmethodes en slimme levering van goederen, zegt CEO van 2SQRS Xander van der Heijden

2SQRS wil de volgende golf Europese multinationale techbedrijven bouwen, die niet alleen op de nieuwe generatie van menselijke verwachtingen anticiperen, maar ook daadwerkelijk toepassingen creëren. Onze portfoliobedrijven hebben hiervoor de juiste voorwaarden en tools tot hun beschikking: van werkplek en een op maat opgestelde groeitactiek tot ontwikkelingscapaciteit en integratie van de laatste technologische ontwikkelingen.

Meer artikelen in DFT Ondernemen

Onbegrijpelijke vacature ’bewust zo opgeschreven’
18 uur geleden
Donald Trump en Jan Modaal in de hoofdrol
1 dag geleden
'Prijzen luxe appartementen Amsterdam kunnen verdubbelen'
2 dagen geleden
Handel met Britten lager
3 dagen geleden
Lonen gaan stijgen
4 dagen geleden
Aegon en Funding Circle gaan samenwerken
4 dagen geleden
Bedrijfsleven ervaart personeelstekort
4 dagen geleden
Nederlandse bedrijven snelle betalers
5 dagen geleden
Grote investering in Nederlands gamesbedrijf
5 dagen geleden
Eerste CO2-neutrale hotel
5 dagen geleden