woensdag 19 april 2017, 13:16

Investeringsfonds voor tech-startups

© Bloomberg

 

Het Amsterdamse human tech-bedrijf 2SQRS lanceert een fonds van 35 miljoen euro om te investeren in veelbelovende tech-startups, die actief zijn in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk.

Het Venture Fund is op gezet in samenwerking met Ariadne Capita en investeert in ’early-stage startups’ die een belangrijke rol spelen in de digitalisatie binnen e-commerce, logistiek, fintech, Smart City en Internet of Things.

,,We zijn meer en meer technologiegedreven en de consument eist real-time, intuïtieve ervaringen met technologie. Wij focussen ons op startups die een gepersonaliseerde omni-channel-ervaring bieden: van virtual en augmented reality tot betaalmethodes en slimme levering van goederen, zegt CEO van 2SQRS Xander van der Heijden

2SQRS wil de volgende golf Europese multinationale techbedrijven bouwen, die niet alleen op de nieuwe generatie van menselijke verwachtingen anticiperen, maar ook daadwerkelijk toepassingen creëren. Onze portfoliobedrijven hebben hiervoor de juiste voorwaarden en tools tot hun beschikking: van werkplek en een op maat opgestelde groeitactiek tot ontwikkelingscapaciteit en integratie van de laatste technologische ontwikkelingen.

Meer artikelen in DFT Ondernemen

Diamantairs op zwart zaad
1 dag geleden
Katerdag knarstentandend toegestaan door werkgever
1 dag geleden
Ondernemers op Spitsbergen voor aanpak klimaatverandering
1 dag geleden
Boven formatietafel neemt de bewolking toe
1 dag geleden
Taal als bindende factor
3 dagen geleden
Van bierafval naar etenswaar
3 dagen geleden
Groeimarkten veroveren
3 dagen geleden
Kamp: snel stappen bij overname bedrijven
4 dagen geleden
’Loonkloof man-vrouw pas in 2052 weg’
4 dagen geleden
KPN tegen extra bescherming prooien
4 dagen geleden