Zwerfhond wordt monk bij klooster

Meisjes weer viraal na overleven kanker

Rheann, Ainsley en Rylie tijdens en na hun strijd tegen kanker

Opmerkelijkste stemlocaties

Stembureau Rijksmuseum van de Oudheden

Stemmen hoeft ook dit jaar niet in statige hokjes of stoffige gymzalen. Voor de avontuurlijke kiezer was er genoeg aanbod aan bijzondere stembureaus:

IKEA-meubelen makkelijker te monteren

IKEA-meubelen zijn vaak praktisch en stijlvol, maar het in elkaar zetten ervan gaat niet iedereen even makkelijk af. Het Zweedse bedrijf pakt dit probleem nu aan met een nieuwe montagetechniek waarbij je zelfs geen gereedschap hoeft te gebruiken.

Snoozen redde het leven van deze man

De boomtak in de badkamer en Raymond Bowling

Raymond Bowling uit Austin, Indiana vermeed woensdagochtend een fataal ongeluk door een paar minuten langer in zijn bed te blijven liggen. Hierdoor werd hij niet geraakt door de boomtak die zijn badkamerplafond doorboorde.

Adoptierun op misvormde hond

De 10 maanden oude Picasso

Het tij is gekeerd voor de Amerikaanse hond Picasso. Hij zou een spuitje krijgen omdat niemand hem wilde adopteren, maar na een oproepje op Instagram gaat de hond viraal. Inmiddels staan duizenden potentiële baasjes voor hem in de rij.

Hulpsheriff vangt in de steek gelaten bulldog op

Hulpsheriff Davis met pitbull ’Cheeseburger’

Hulpsheriff Davis pikte een eenzame Amerikaanse bulldog op die over straat zwierf in Clackamas County, Oregon. De hond kreeg een lift en cheeseburgers, terwijl naarstig naar zijn baasje(s) wordt gezocht.

’Slim condoom’ meet bedprestaties

Hoeveel calorieën verbruik je eigenlijk tijdens een intieme bedsessie? En welke bewegingen maak je dan allemaal? Een nieuwe uitvinding, de i.Con Smart Condom, geeft antwoord op deze vragen. Want meten is weten.

Politie adopteert zwerfkatje

Adjunct-inspecteur William Taylor en Martin de kat

Een 6 maanden oud katje werd achtergelaten bij een politiebureau in Brooklyn, New York. De agenten raakten op slag verliefd op het beestje en overtuigden hun baas om hem te houden.

Vader bouwt achtbaan voor zoontje (3)

Scott Brazelton, F-18 piloot in de marine, heeft een zelfgemaakte achtbaan met vliegtuigthema gebouwd voor zijn 3-jarige zoontje Wyatt.

Koppel met Down-syndroom al 22 jaar samen

Maryanne en Tommy Piling

Maryanne en Tommy Piling, die beide Down-syndroom hebben, gingen tegen alle verwachtingen van de mensen om hun heen in. Toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten, werd gedacht dat de relatie geen stand zou houden. Dit prachtige Britse koppel is echter al twee decennia samen en nog net zo verliefd op elkaar als op het eerste gezicht.

Oude fabriek krijgt prachtige make-over

Een creatief mens denkt in mogelijkheden. Datzelfde geldt voor architect Ricardo Bofill, die op een vervallen cementfabriek stuitte in 1973, en er zijn huis en werkplek van maakte - met een adembenemend interieur.

Postbode heeft seks met brievenbus

Een postbode uit Noord-Ierland heeft zichzelf meerdere malen bevredigd met behulp van een brievenbus. De 52-jarige David Camblin liep tegen de lamp omdat een beveiligingscamera had vastgelegd hoe hij zijn geslachtsdeel in de brievenbus stak en vervolgens opvallend begon te bewegen.

Man steekt zichzelf neer voor vrije dag

Een Japanse zakenman heeft zichzelf neergestoken voor een wel heel bijzondere reden. Hij wilde graag een dagje vrij hebben van zijn werk.

Olifant sloopt spoorbomen

Een olifant heeft geen zin om te wachten bij een spoorwegovergang in India. In dit filmpje is te zien hoe hij op geheel eigen wijze de overkant bereikt.

Heftig! Truck ramt tankstation

Een ongeluk krijgt een onverwachte wending als een truck op een rij stilstaande auto's knalt en vervolgens een tankstation inrijdt.

Middelvingerposter bij Artis afgeplakt

Een advertentie van de VPRO op een reclamezuil voor Artis heeft tot een woedende reactie geleid bij de overburen, oud-presentatrice Judith Bosch en haar man. Dat meldt AT5.

De rollen omgedraaid

Homoseksualiteit is in Nederland niets vreemds, maar dat kan helaas niet gezegd worden van vele andere landen. Homoseksuelen worden daar vaak gebombardeerd met vragen. „Waar denk je dat het door komt? Is het geen fase?” Een professor aan een universiteit in Florida besloot de rollen eens om te draaien en legde een quiz af met dezelfde vragen... voor heteroseksuelen.

Emoji-menu

Stel je eens voor dat je de menukaart in een restaurant oppakt en hier enkel en alleen emoticons op staan. Dat is precies wat je ervaart bij het luxe restaurant Gaggan in Bangkok, Thailand, dat al drie jaar op rij tot beste restaurant in Azië is verkozen.

Slovenië zet stap naar gelijke rechten voor homo's, maar is er nog niet

Wel trouwen, niet adopteren

In Slovenië mogen homo’s vanaf vrijdag trouwen. Ze krijgen grotendeels dezelfde rechten als hetero’s, maar homostellen mogen geen kinderen adopteren. Zaterdag is in Maribor, de op een na grootste stad van het land, de eerste lesbische bruiloft, liet de burgerlijke stand weten.

Kat reist onder auto

Een kat heeft woensdag ongewild een autoritje gemaakt van Groningen naar Hoogezand. Hij bleek vast zit te zitten in de wielophanging van de auto. Op een parkeerplaats in Hoogezand werd de bestuurder geattendeerd door voorbijgangers dat zijn auto 'miauwde'.

Negenjarige joyrider

Een negenjarige jongen in Duitsland heeft bij de plaats Siegen een nachtelijk ritje met de auto van zijn moeder gemaakt en is daarbij onder andere tegen een geparkeerd voertuig bij een hotel gereden. Het kind reed daarna rustig terug, parkeerde de auto voor de deur en ging slapen.

Paardenpoep leidt politie naar brokkenmaker

Paardenvijgen en hoefsporen hebben het de Duitse politie dinsdag erg gemakkelijk gemaakt om een brokkenpiloot op te pakken. De 78-jarige man reed in Grafenrheinfeld met zijn koets tegen een geparkeerde auto aan en ging er vervolgens in galop vandoor.

Leeuwen ontsnapt uit park

Inwoners van de Keniaanse hoofdstad Nairobi zijn dinsdag opgeschrikt door een paar loslopende leeuwen. De dieren zijn ontsnapt uit het Nationaal Park, zo’n vier kilometer buiten de stad.

Excuses voor tweet over Kamergotchi

Het poppetje van Kees van der Staaij in de populaire app.

Onder de honderdduizenden Kamergotchi-spelers is wethouder Gerrie Elfrink (SP) uit Arnhem. Hij kreeg SGP-lijsttrekker Kees van der Staaij toegewezen en deelde dat in een tweet met de wereld. Maar dinsdag bood Elfrink excuses aan voor de woorden die hij daarbij gebruikte.

Dé nieuwe Insta-trend: downward gaze

Sjana Elise in de pose ’downward gaze’

Misschien heb jij ’m - bewust óf juist onbewust - al gemaakt; de nieuwe pose waarmee je op Instagram gezien móet worden: de ’downward gaze’. Hiermee laat je jezelf fotograferen terwijl je naar beneden kijkt. En deze positie moet er natuurlijk zo spontaan mogelijk uitzien. Het lijkt dé sociale trend van het moment te worden.

Angelina Jolie eet vogelspin

VIDEO - Angelina Jolie komt geregeld in Cambodja en dus is de lokale cuisine haar niet vreemd. De actrice en regisseuse zet haar tanden met alle liefde in een krekel, vogelspin of schorpioen.

Poep in politiebureau

Een 44-jarige man uit Anna Paulowna heeft zaterdagavond het politiebureau in Den Helder onder gepoept. De man was erg dronken toen hij zijn behoefte deed op een daarvoor niet bestemde locatie.

Vliegtuig botst met hert

Een vliegtuig heeft woensdag een hert geraakt in de Amerikaanse stad Charlotte (North Carolina). Tijdens het opstijgen kwam het vliegtuig in botsing met het overstekende hert.

’Penisstorm’ trekt over Australië

Een bijzondere storm trok onlangs over het Australische Toowoomba in de richting van Armidale. De Australiër Nicko Mickle keek op een weersite om te checken hoe zwaar de storm was toen hij een opvallend patroon zag. De storm had veel weg van een penis.