maandag 20 februari 2017, 21:13

Angelina Jolie eet vogelspin

VIDEO - Angelina Jolie komt geregeld in Cambodja en dus is de lokale cuisine haar niet vreemd. De actrice en regisseuse zet haar tanden met alle liefde in een krekel, vogelspin of schorpioen.

Voor BBC News, dat Angelina in Cambodja sprak over haar nieuwe film First They Killed My Father, kookte ze wat insecten en geleedpotigen. In een video is te zien dat Angelina uitlegt dat eerst de giftanden verwijderd moeten worden voordat de vogelspin de pan in kan. “Deze dieren zijn hier altijd onderdeel van het dieet geweest”, vertelt ze terwijl ze de beesten schoonmaakt. “Men moest ze tijdens de oorlog ook eten om te overleven.”

Angelina at jaren geleden voor het eerst insecten en geleedpotigen. “Toen ik voor het eerst in het land kwam”, zegt de actrice en regisseuse, die zeventien jaar geleden kennismaakte met “en verliefd werd op” Cambodja. “Je begint met krekels. Krekels en bier. En dan werk je toe naar de vogelspin.”

Inmiddels draait Angelina haar hand niet meer om voor een hapje vogelspin. “De smaak is eigenlijk best lekker.” Met een schorpioen heeft ze meer moeite. “Die kauwt een beetje lastig.”

Bekijk de beelden hier.

 

 

Meer artikelen in Opmerkelijk

Man belt niet-handsfree en is 45.000 euro kwijt
1 dag geleden
Politie zoekt kettingrukker
1 dag geleden
Bouwvakkers met hoogwerker uit hoogwerker gehaald
2 dagen geleden
Koning: Italianen zijn broeders
2 dagen geleden
Anderhalve ton voor zegel van rokende Hepburn
2 dagen geleden
Man zet 99 watermeloenen in om ex terug te winnen
3 dagen geleden
Franse buschauffeurs uit protest in rokje naar hun werk
3 dagen geleden
Dit zijn de 56 nieuwe emoji
3 dagen geleden
Man laat baby uit raam bungelen voor likes op Facebook
4 dagen geleden
’Ik ben de baas, maar hij doet het werk’
16 Jun 17