maandag 20 februari 2017, 21:13

Angelina Jolie eet vogelspin

VIDEO - Angelina Jolie komt geregeld in Cambodja en dus is de lokale cuisine haar niet vreemd. De actrice en regisseuse zet haar tanden met alle liefde in een krekel, vogelspin of schorpioen.

Voor BBC News, dat Angelina in Cambodja sprak over haar nieuwe film First They Killed My Father, kookte ze wat insecten en geleedpotigen. In een video is te zien dat Angelina uitlegt dat eerst de giftanden verwijderd moeten worden voordat de vogelspin de pan in kan. “Deze dieren zijn hier altijd onderdeel van het dieet geweest”, vertelt ze terwijl ze de beesten schoonmaakt. “Men moest ze tijdens de oorlog ook eten om te overleven.”

Angelina at jaren geleden voor het eerst insecten en geleedpotigen. “Toen ik voor het eerst in het land kwam”, zegt de actrice en regisseuse, die zeventien jaar geleden kennismaakte met “en verliefd werd op” Cambodja. “Je begint met krekels. Krekels en bier. En dan werk je toe naar de vogelspin.”

Inmiddels draait Angelina haar hand niet meer om voor een hapje vogelspin. “De smaak is eigenlijk best lekker.” Met een schorpioen heeft ze meer moeite. “Die kauwt een beetje lastig.”

Bekijk de beelden hier.

 

 

Meer artikelen in Opmerkelijk

’Held van Manchester’ beschuldigd van diefstal
7 uur geleden
Maori’s houden aftappen heilig water tegen
7 uur geleden
Steeds meer Jezusbeelden gestolen
8 uur geleden
Manneken Pis ’on fire’
8 uur geleden
Man gooit 3 dollar in gokkast Las Vegas en wint 11,8 miljoen dollar
1 dag geleden
Huis van Harry Potter te koop
1 dag geleden
Koppel betrapt glurende buurman op zolder
1 dag geleden
Helpende omstanders bij ongeluk bestolen in Amsterdam
3 dagen geleden
Meisjes stoppen huilende baby in koelkast
5 dagen geleden
Vrouw teistert horecazaken met slinkse ’wisseltruc’
5 dagen geleden