dinsdag 28 februari 2017, 14:29

Postbode heeft seks met brievenbus

© Wikimedia

Een postbode uit Noord-Ierland heeft zichzelf meerdere malen bevredigd met behulp van een brievenbus. De 52-jarige David Camblin liep tegen de lamp omdat een beveiligingscamera had vastgelegd hoe hij zijn geslachtsdeel in de brievenbus stak en vervolgens opvallend begon te bewegen.

Dat was niet de eerste keer dat David iets in die desbetreffende brievenbus stak. Over een periode van zes maanden zou hij dit regelmatig hebben gedaan, aldus de Belfast Telegraph.

Rare plas bij brievenbus

In augustus merkte een man een opvallende plas op bij de brievenbus in het huis van zijn moeder aan de Dairies Road in Monea. Omdat hij het niet vertrouwde, besloot hij om een beveiligingscamera op te hangen. Daarmee werden de ’bezorgingen’ van de postbode meerdere malen vastgelegd.

De eerste keer duurde het bezoekje van de postbode maar een paar minuten. Daarna stapte hij in zijn busje en reed hij weg. De tweede keer merkte hij de beveiligingscamera wel op terwijl hij zich klaarmaakte voor zijn persoonlijke bezorging.

’Enorme schaamte en veel spijt’

Camblin heeft aan de rechter laten weten dat hij zich ’enorm schaamt en spijt heeft’ van zijn daden. Hij ontkende dat hij in de desbetreffende brievenbus had geplast, maar gaf wel toe dat hij erin had gemasturbeerd.

De postbode kon geen sluitende verklaring geven voor zijn daden. Het zouden ’spontane’ acties zijn.

’Voorbeeldige werknemer’

Al 21 jaar was Camblin werkzaam bij Parcelforce. Verder was hij nog nooit in aanraking met de politie geweest. Inmiddels is de postbode niet meer werkzaam bij het bedrijf en wordt hij financieel onderhouden door zijn vrouw, waarmee hij al zeventien jaar is getrouwd.

De rechter heeft de voormalige postbode veroordeeld tot een boete van 500 pond (zo’n 590 euro) en 100 uur werkstraf. Verder heeft hij een proeftijd van een jaar.

Meer artikelen in Opmerkelijk

Man belt niet-handsfree en is 45.000 euro kwijt
1 dag geleden
Politie zoekt kettingrukker
1 dag geleden
Bouwvakkers met hoogwerker uit hoogwerker gehaald
2 dagen geleden
Koning: Italianen zijn broeders
2 dagen geleden
Anderhalve ton voor zegel van rokende Hepburn
2 dagen geleden
Man zet 99 watermeloenen in om ex terug te winnen
3 dagen geleden
Franse buschauffeurs uit protest in rokje naar hun werk
3 dagen geleden
Dit zijn de 56 nieuwe emoji
3 dagen geleden
Man laat baby uit raam bungelen voor likes op Facebook
4 dagen geleden
’Ik ben de baas, maar hij doet het werk’
16 Jun 17