dinsdag 11 april 2017, 11:14

Jeugdliefdes herenigen 64 jaar later

Joyce en Jim als jeugdliefdes en pasgetrouwd stel (64 jaar later)
De ceremonie
Jim en Joyce, toen en nu

Joyce Kevorkian en Jim Bowman waren helemaal weg van elkaar op school in de jaren ’50. Nadat ze beide naar een andere universiteit gingen, verloren ze elkaar uit het oog. Nu, 64 jaar en een huwelijk later, hebben de twee elkaar teruggevonden en verbinden zich in de echt.

Zowel Joyce als Jim vond een nieuwe liefde op de universiteit en trouwde daarmee. De huwelijken duurden lang en waren gelukkig, maar uiteindelijk werden ze weduwe en weduwnaar.

Toen de schoolreünie om de hoek stond, belde Jim zijn oude vlam op om haar om hulp te vragen. Het ene telefoontje leidde tot het andere en uiteindelijk besloot hij Joyce op te zoeken.

„Mijn oma is erg verdrietig geweest na het overlijden van mijn opa vijf jaar geleden”, vertelt Anna Harris, de kleindochter van Joyce, tegenover The Huffington Post. „Maar toen ze met Jim begon te praten, veranderde ze in haar oude zelf. Wanneer ik haar opbelde, had ze weer van alles om over te vertellen - dingen om naar uit te kijken.”

Een van die dingen om naar uit te kijken was het plannen van een bruiloft. Op 1 april trouwden de twee 81-jarigen in Holy Cross Village in South Bend, Indiana. „Het was een hartverwarmende ceremonie. Toen Jim zijn aanzoek deed, twijfelde Joyce geen moment. Sindsdien is ze ongelooflijk blij”, vertelt Anna. „Jim vervangt mijn opa niet, maar geeft me mijn oma terug.”

Meer artikelen in Opmerkelijk

Uber-chauffeur oraal bevredigd door prostituee tijdens ritje: tegoedbon van 10 dollar
10 uur geleden
Bedrijf chipt medewerkers
11 uur geleden
Man mag tot 3001 de weg niet meer op
11 uur geleden
Bewoners Breda bouwen ’flitspaal’
12 uur geleden
Video: Bavianen spelen met smartphone die vrouw laat vallen
14 uur geleden
Klant laat ’boodschap’ achter in wc-showmodel
15 uur geleden
Serveerster onder rokje gefotografeerd
17 uur geleden
Japanse vrouw sterft door teekziekte van kat
17 uur geleden
Zwemster klimt midden in WK-finale uit water
18 uur geleden
Paniek bij 911-oproep dood Chester Bennington
18 uur geleden