dinsdag 11 april 2017, 11:14

Jeugdliefdes herenigen 64 jaar later

Joyce en Jim als jeugdliefdes en pasgetrouwd stel (64 jaar later)
De ceremonie
Jim en Joyce, toen en nu

Joyce Kevorkian en Jim Bowman waren helemaal weg van elkaar op school in de jaren ’50. Nadat ze beide naar een andere universiteit gingen, verloren ze elkaar uit het oog. Nu, 64 jaar en een huwelijk later, hebben de twee elkaar teruggevonden en verbinden zich in de echt.

Zowel Joyce als Jim vond een nieuwe liefde op de universiteit en trouwde daarmee. De huwelijken duurden lang en waren gelukkig, maar uiteindelijk werden ze weduwe en weduwnaar.

Toen de schoolreünie om de hoek stond, belde Jim zijn oude vlam op om haar om hulp te vragen. Het ene telefoontje leidde tot het andere en uiteindelijk besloot hij Joyce op te zoeken.

„Mijn oma is erg verdrietig geweest na het overlijden van mijn opa vijf jaar geleden”, vertelt Anna Harris, de kleindochter van Joyce, tegenover The Huffington Post. „Maar toen ze met Jim begon te praten, veranderde ze in haar oude zelf. Wanneer ik haar opbelde, had ze weer van alles om over te vertellen - dingen om naar uit te kijken.”

Een van die dingen om naar uit te kijken was het plannen van een bruiloft. Op 1 april trouwden de twee 81-jarigen in Holy Cross Village in South Bend, Indiana. „Het was een hartverwarmende ceremonie. Toen Jim zijn aanzoek deed, twijfelde Joyce geen moment. Sindsdien is ze ongelooflijk blij”, vertelt Anna. „Jim vervangt mijn opa niet, maar geeft me mijn oma terug.”

Meer artikelen in Opmerkelijk

Willem-Alexander doet een ’dab’ in de Jordaan
6 uur geleden
Muizen eten croissant in NS-trein
1 dag geleden
Wilde zwijnen doden IS-strijders
1 dag geleden
Dokter wil MS-patiënte met seks ’genezen’
1 dag geleden
Slaaf verkracht sm-meesteres
2 dagen geleden
Vrouw (46) belde 263 keer 112
2 dagen geleden
Kwart jongeren heeft naaktfoto’s van zichzelf
2 dagen geleden
Zeldzaam: koe krijgt drieling Baarn
2 dagen geleden
Italiaanse vrouw verstopt lichaam dode moeder
6 dagen geleden
Man hoog in boom bekneld
6 dagen geleden