Psst!

De Telegraaf krijgt een nieuwe website

Bekijk 'm hier! Misschien later
maandag 4 september 2017, 14:50

Zware hersenschudding door draad over fietspad: ’Het zijn klootzakken’

© Amber Jansen / Facebook

Met een zware hersenschudding wakker worden in het ziekenhuis terwijl je alleen maar naar huis wilde fietsen. Het overkwam Edwin Jansen zaterdagavond. Hij fietste tegen een gespannen draad over een fietspad in Tilburg. „Het is allemaal heel heftig wat er is gebeurd.”

Jansen had een ijshockeywedstrijd van de Tilburg Trappers bezocht toen hij naar huis fietste. Op het fietspad langs de Bredaseweg ging het mis.

„Het is nogal donker op de Bredaseweg en schijnbaar hadden ze een draad gespannen over het fietspad. Daar is hij met volle snelheid tegenaan gefietst”, legt dochter Amber uit aan Omroep Brabant. „Als je hem zo ziet, dan komt het wel binnen. Het is allemaal heel heftig wat er is gebeurd.”

Hard op hoofd gevallen

Edwin werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij viel hard op zijn hoofd, heeft een gekneusde hand en blauwe plekken over zijn hele lichaam. „Papa weet niet meer precies of hij over de kop is gevlogen of niet. Dat kan hij zich niet meer herinneren. Maar hij is heel hard onderuit gegaan”, aldus Amber.

Inmiddels is Edwin weer thuis en moet hij rust houden. De familie Jansen hoopt dat de daders snel worden gepakt. De kans hierop lijkt klein omdat er geen camera’s hangen bij het fietspad.

’Klootzakken’

Dochter Amber is woedend op diegenen die de draad hebben gespannen. „Ik wil vooral kwijt dat het klootzakken zijn. Ze denken dat het een grapje is maar dit krijg je er dus van. Papa komt er wel weer bovenop maar het had ook veel ernstiger kunnen aflopen.”

Meer artikelen in Opmerkelijk

Vrouwen vallen in katzwijm voor knappe tandarts
1 uur geleden
’Kuifje was een meisje’
1 dag geleden
Eftelingmuziek werkt tegen overlast A'dam CS
1 dag geleden
Ook kwallen doen een dutje
2 dagen geleden
En dat is 20!
2 dagen geleden
Kremlin blij met steun voor nepopvolger Poetin
3 dagen geleden
Passagier ontdekt bier in cockpit
3 dagen geleden
Bundesliga in ban van 'masturberende speler'
3 dagen geleden
Spectaculair speelgoed van slippers
3 dagen geleden
Boze impotente man schiet uroloog dood
3 dagen geleden