Psst!

De Telegraaf krijgt een nieuwe website

Bekijk 'm hier! Misschien later
woensdag 6 september 2017, 12:05

Meisje vast in raam na gênante tinderdate

© screendump BBC

Een Brits meisje dat haar ontlasting uit het raam wilde gooien omdat het toilet niet doorspoelde, is vast komen te zitten in het wc-raam.

Ze had een eerste afspraakje met een jongen via Tinder en wilde voorkomen dat hij de volle toiletpot zou zien. Ze raakte in paniek en besloot de grote boodschap uit het raam te gooien. Deze kwam echter niet in de tuin terecht maar tussen twee ramen. Ze klom er naartoe maar kwam vervolgens klem te zitten.

Haar date belde de brandweer om haar te bevrijden. Het verhaal kwam naar buiten omdat de jongen een crowdfundingsactie startte om het kapotte raam te kunnen betalen. Het raam herstellen kost circa 300 Britse pond maar ondertussen is er al meer dan 1200 opgehaald. Het geld dat overblijft wordt verdeeld tussen twee goede doelen: de brandweer en wc’s voor ontwikkelingslanden.

’We hadden een hele leuke avond’, zei de student achteraf tegen de BBC. ’Nadat we een hapje hadden gegeten en een paar biertjes hadden gedronken, besloten we hier nog een filmpje te kijken en een fles wijn te openen. Maar dat liep even anders af’. Ondertussen hebben de twee weer een date gehad. Of er een relatie inzit, durft hij nog niet te zeggen. ’We hebben samen al wel heel wat doorstaan’.

Meer artikelen in Opmerkelijk

Kremlin blij met steun voor nepopvolger Poetin
3 uur geleden
Passagier ontdekt bier in cockpit
3 uur geleden
Bundesliga in ban van 'masturberende speler'
3 uur geleden
Spectaculair speelgoed van slippers
4 uur geleden
Boze impotente man schiet uroloog dood
6 uur geleden
Blondine wil serieus worden genomen, verft haar
1 dag geleden
Vrouwen willen ’urinoirplassen’ op Leidseplein
1 dag geleden
Toiletten Genève verstopt met stapels biljetten 500 euro
1 dag geleden
Dronken man steelt opvallende golfkar
2 dagen geleden
Man rijdt auto partner in de plomp
2 dagen geleden