zondag 19 maart 2017, 23:47

"Ik wil mijn leven weer oppakken"

© Hollandse Hoogte

Laura Ponticorvo staat in een nieuwe vlog uitgebreid stil bij de afgelopen week, waarin een sekstape van haar gelekt werd. "Toch wil ik hier positief mee omgaan."

De vlog heeft de veelzeggende titel 'Een levende hel!' "De afgelopen dagen leef ik in een soort van hele grote nachtmerrie en iedere dag hoop ik wakker te worden en hoop ik dat het een droom is."

Toch gaat het naar eigen zeggen goed met Laura. "Tuurlijk, het is allemaal heel erg en vreselijk. Maar ik heb besloten mijn leven weer op te pakken in plaats van verdrietig te zijn en mezelf te willen opsluiten of te willen verstoppen."

De realityster heeft veel contact gehad met mensen die hetzelfde is overkomen. "In mijn geval is het erg, want heel Nederland weet het, maar voor die mensen is het net zo erg."

Uit onderzoek is inmiddels gebleken dat degene die het materiaal lekte al zeven jaar bezig was met het verzamelen van de beelden. "Dat is echt zo ziek. Wat bereikt hij of zij ermee? Wij hebben hier allemaal niet om gevraagd, maar wij komen hier doorheen, wij zijn sterk."

 

Laura is het eerste Nederlandse slachtoffer van het door Amerikaanse media bestempelde The Fappening 2.0, waarbij wederom een groot aantal privéfoto's van sterren zijn gelekt. In 2014 gebeurde dat ook al bij namen als Jennifer Lawrence en Kate Upton. Dit keer behoren tot de slachtoffers onder meer Emma Watson en Amanda Seyfried. Ook de naam van Carice van Houten zingt op internet rond, al zijn van haar nog geen beelden gepubliceerd.

Gerelateerde artikelen

Laura Ponticorvo kapot van lekken sekstape
6 dagen geleden
Seksvideo's Ponticorvo gestolen door hackers
6 dagen geleden

Meer artikelen in Privé

Amy Schumer toch niet in Barbie-film
1 uur geleden
Andrew Ridgeley boos over docu George Michael
1 uur geleden
Kunstproject Shia LaBeouf weer stilgelegd
1 uur geleden
René en Maxim Froger schitteren op het ijs
2 uur geleden
Drummer rockgroep Boston overleden
2 uur geleden
John Mayer mist vrouw in zijn leven
3 uur geleden
Bastiaan weer in Duitsland voor dansshow
4 uur geleden
Beau krijgt tv-beeld voor daklozenprogramma
4 uur geleden
Bob Dylan liet Elvis in de kou staan
5 uur geleden
Arie Ribbens weer thuis na ziekenhuisopname
6 uur geleden