donderdag 20 april 2017, 15:33

'Spice Girls-reünie zit eraan te komen'

De drie overgebleven Spice Girls: Mel B, Geri Halliwell en Emma Bunton

Toen drie leden van de Spice Girls, Emma Bunton, Geri Halliwell en Mel B, in november vorig jaar een nieuwe single uitbrachten, gonsden er geruchten over een mogelijke comeback van de legendarische meidengroep. De maanden daarna bleef het echter stil rondom de Britse dames, maar nu schrijft The Sun dat een reünie dichterbij is dan ooit.

Begin dit jaar nam Geri gas terug, omdat ze zich wilde richten op haar tweede kindje, dat in januari is geboren. Volgens de Britse tabloid was er nóg een reden waarom een Spice Girls-reünie niet van de grond kwam, namelijk de aanwezigheid van de aanstaande ex-man van Mel B, Stephen Belafonte.

Nu Scary Spice echter in scheiding ligt, ziet het ernaar uit dat de weg weer vrij is voor een reünie van de populaire groep uit de jaren negentig. “We zullen niet metéén samenkomen, maar in de toekomst zal dat wel gebeuren”, laat Geri Ginger Spice weten aan The Sun. Een bron voegt daaraan toe: “Stephen zorgde altijd voor een slechte sfeer. Nu hij uit de picture is, zal de pret weer terugkeren.”

 

Mel C en Victoria Beckham

Vorige maand liet Mel C doorschemeren dat ze niet meer denkt dat de Spice Girls nog bij elkaar zullen komen, tenzij alle vijf de leden dat zien zitten. En vooralsnog denken zowel Victoria Beckham als Sporty Spice er niet aan om weer op te treden als de Spice Girls.

Er gingen in 2016 lange tijd hardnekkige geruchten dat de andere drie leden werkten aan een reünie, maar volgens Mel C zou dat niet werken. “Het doet de band geen recht om te gaan toeren met zijn vieren. Wie er ook ontbreekt, dat doet er niet toe.”

 

Gerelateerde artikelen

'Mel B zette scheiding al drie jaar geleden in'
7 dagen geleden
'Mel B woedend op Victoria Beckham'
31 Mar 17
Mel B vraagt scheiding aan
21 Mar 17
Mel C: er komt geen Spice Girls-reünie
18 Mar 17

Meer artikelen in Privé

Justin gunt vrouw Jennifer haar succes
21 minuten geleden
Estelle Cruijff aan de slag als fotografe
1 uur geleden
Laura Ponticorvo maakt grappen over sekstape
1 uur geleden
Aaron Carter kampt met een eetstoornis
1 uur geleden
Blinde Bill Cosby wil carrière weer oppakken
2 uur geleden
Rob Bolland is 'gamechanger' in Oostenrijk
3 uur geleden
Regisseur Jonathan Demme (73) overleden
4 uur geleden
Radio 2-dj verrast door e-mail Bryan Adams
3 uur geleden
Villa van Prince in Toronto staat te koop
4 uur geleden
Johnny Depp haalt uit naar voormalig managers
5 uur geleden