donderdag 20 april 2017, 22:23

Deze relaties hebben Temptation Island doorstaan

© RTL/Stefanie Lisabeth

Na een flink aantal spraakmakende afleveringen, was het donderdagavond op de Nederlandse televisie zo ver: de ontknoping van Temptation Island. In de grande finale was te zien welke stellen de ultieme relatietest op het eiland vol verleidingen hebben overleefd.

Tijdens de allerlaatste aflevering van het opzienbarende RTL 5-programma was te zien hoe het de deelnemende koppels vergaat nu de elf dagen durende trip naar Thailand erop zit. Een week eerder zagen de stellen elkaar al tijdens het laatste kampvuur, waarbij er de nodige frustraties en woede geuit werden.

Erg verrassend is het niet dat Merijn en Lisa geen stel meer zijn. Hij heeft daarentegen Lisa verruilt voor verleidster Pommeline, zoals vorige week per ongeluk al bekend door hen werd gemaakt op Facebook.

Dat Lize en Jefferson geen koppel meer zijn is ook niet echt nieuws. In de voorafgaande afleveringen was duidelijk te zien hoe Lize smoorverliefd werd op de man met de magische vingers, op een gitaar welteverstaan, namelijk Ken. Jefferson is nu single en laat weten de nodige hartzeer aan zijn deelname over te hebben gehouden. Lichtelijk geëmotioneerd vertelt hij: "Ik mis het, om zo'n band te hebben als met Lize. Maar altijd als ik dat mis, dan denk ik terug aan wat er gebeurd is."

Tweede kans

Herbert en Jolien zijn tegen alle verwachtingen in weer samen. Herbert ging behoorlijk uit zijn dak tijdens het kampvuur en liet toen overduidelijk blijken niet verder te willen gaan. Na heel wat gesprekken zijn de twee toch weer samen, maar is er wel besloten om serieuze plannen voorlopig in de ijskast te zetten.

Bij fitnessduo Rosanna en Niels hangt het erom. Vanavond is duidelijk geworden dat de twee hun relatie een tweede kans hebben gegeven, ondanks dat Niels een aflevering eerder nog meedeelde er een punt achter te willen zetten omdat zijn sportieve vriendin is vreemdgegaan met Alex en er eerder gesuggereerd werd dat ze na de daad naar het ziekenhuis moest.

Gerelateerde artikelen

Lize: "Ik had sowieso voor Ken gekozen"
14 Apr 17
Merijn en Pommeline uit Temptation stelletje
12 Apr 17
'Mijn mama vond mij een watje in Temptation'
11 Apr 17
Temptation-Jolien plaatst cryptisch bericht
07 Apr 17
Temptation-Rosanna: het zijn leugens
05 Apr 17
'Temptation-Rosanna naar ziekenhuis na seks met Alex'
05 Apr 17
'Lize en Ken wonen samen'
29 Mar 17
Temptation-verleider Karim doet boekje open
24 Mar 17
‘Merijn Murk heeft inderdaad dochtertje’
21 Mar 17
Alexander uit Temptation Island mishandelt fan
03 Mar 17

Meer artikelen in Privé

Justin gunt vrouw Jennifer haar succes
24 minuten geleden
Estelle Cruijff aan de slag als fotografe
1 uur geleden
Laura Ponticorvo maakt grappen over sekstape
1 uur geleden
Aaron Carter kampt met een eetstoornis
1 uur geleden
Blinde Bill Cosby wil carrière weer oppakken
2 uur geleden
Rob Bolland is 'gamechanger' in Oostenrijk
3 uur geleden
Regisseur Jonathan Demme (73) overleden
4 uur geleden
Radio 2-dj verrast door e-mail Bryan Adams
3 uur geleden
Villa van Prince in Toronto staat te koop
4 uur geleden
Johnny Depp haalt uit naar voormalig managers
5 uur geleden