woensdag 9 augustus 2017, 5:30

Jan Slagter verzwijgt TIEN jaar van zijn leven

© ANP

JAN SLAGTER oogst terecht overal bewondering voor zijn successen met Omroep MAX. En dat voor een man die op een dag Hilversum zomaar lijkt te zijn binnengewandeld. Waar vandaan, en wat hij daarvoor allemaal deed… wie hem dat vroeg kreeg van hem nóóit een compleet antwoord! Dat onthult PRIVÉ deze week over de ontbrekende tien jaar in Jans officiële cv.

Omroepbaas JAN SLAGTER trekt niet alleen een sluier over zijn privéproblemen van vorig jaar, die maakten dat hij maanden van huis was, maar ook over een lange periode van tien jaar in zijn leven waarover hij liever niet meer praat! Op Radio1 deed Mr. Max, die inmiddels terug is op het honk bij vrouw INGRID in Zoetermeer, laatst nog voorkomen of er begin 2016 thuis niets aan de hand was. Dat was de tijd waarin premier MARK RUTTE tijdens zijn Correspondents Dinner een grap maakte over hem en, tegenwoordig, SP-Kamerlid LILIAN MARIJNISSEN over wie toen pikante geruchten gingen. Televisiecamera’s in de ’Beurs van Berlage’ lieten Jans verbeten reactie met een citroengeel gezicht live en genadeloos aan twee miljoen kijkers zien. Hoewel de Omroep MAX-oprichter in die dagen van motelkamer naar motelkamer hopte en aldus zelfs een tv-serie over het wel een wee van de horecafamilie VAN DER VALK bedacht, doet hij nu of zijn neus bloedt.

Verzwegen

En dat kan Jan Slagter als geen ander, zo ontdekte WEEKBLAD PRIVÉ. In de editie die vandaag verschijnt wordt een verzwegen hoofdstuk uit zijn officiële biografie onthuld!

Lees hier het hele verhaal over Jan Slagter

Meer artikelen in Privé

Koningin Margrethe gaat weer aan de slag
7 uur geleden
Will Ferrell in comedy The 100 Year-Old Man
7 uur geleden
Beyoncé en Jay-Z kopen huisje... VAN 85 MILJOEN!
1 uur geleden
Straks KLATEREND applaus voor La Paay
1 uur geleden
Demi Lovato ook op podium MTV VMA’s
7 uur geleden
David Oyelowo gecast voor Chaos Walking
7 uur geleden
Nieuw album Taylor Swift heet Reputation
9 uur geleden
Nicolas Cage hoofdrol in nieuw thriller
9 uur geleden
Henk Poort oudste deelnemer Expeditie Robinson
10 uur geleden
André Hazes en Monique in Story of My Life
11 uur geleden