vrijdag 11 augustus 2017, 13:14

Liam Gallagher vindt dat Noel is veranderd

© Hollandse Hoogte

Het eeuwenoude cliché ’ze kunnen niet met en zonder elkaar’ lijkt te zijn gemaakt voor de Gallagher-broers. Onlangs liet Liam nog weten open te staan voor een Oasis-reünie, maar is daar inmiddels op teruggekomen. De zanger vindt dat Noel is „veranderd” en zegt dat hij momenteel liever bij McDonald’s werkt dan dat hij weer met zijn broer aan de slag gaat.

Ondanks dat Liam de afgelopen tijd verschillende keren heeft aangegeven dat hij een comeback met Oasis verkiest boven een solocarrière, vertelt de zanger dat hij geen onderdeel wil uitmaken van Noels „nieuwe lifestyle”. „Ik mis de oude Noel, die gozer waarmee je kon lachen en ouwehoeren. Hij lijkt nu op zoek te zijn naar iets anders in zijn leven”, laat de Oasis-frontman deze week weten aan aan Radio X.

„Ik zeg niet dat hij hetzelfde moet zijn als ik, want kijk naar mij: ik heb ook absoluut gas teruggenomen. We veranderen allemaal, maar ik doel vooral op de manier waarop Noel nu in het leven staat. Hij leeft nu in een ander wereldje, waarin geen ruimte voor Oasis.”

Liam, die deze week zijn nieuwe single uitbracht, kan zich op het moment leukere dingen bedenken dan weer samen te komen met zijn broer. „Ik geef eerder de voorkeur aan werken bij McDonald’s of aangereden worden door een vrachtwagen, dan dat ik mijn band laat terugkeren in zijn leven.”

Meer artikelen in Privé

Koningin Margrethe gaat weer aan de slag
6 uur geleden
Will Ferrell in comedy The 100 Year-Old Man
7 uur geleden
Beyoncé en Jay-Z kopen huisje... VAN 85 MILJOEN!
1 uur geleden
Straks KLATEREND applaus voor La Paay
1 uur geleden
Demi Lovato ook op podium MTV VMA’s
7 uur geleden
David Oyelowo gecast voor Chaos Walking
7 uur geleden
Nieuw album Taylor Swift heet Reputation
8 uur geleden
Nicolas Cage hoofdrol in nieuw thriller
9 uur geleden
Henk Poort oudste deelnemer Expeditie Robinson
10 uur geleden
André Hazes en Monique in Story of My Life
11 uur geleden