vrijdag 11 augustus 2017, 20:34

Bodyguard Taylor getuigt in voordeel zangeres

© Hollandse Hoogte

De voormalige bodyguard van Taylor Swift heeft een getuigenis afgelegd in de rechtszaak tussen de zangeres en radio-dj David Mueller, die Taylor in 2013 onzedelijk zou hebben betast tijdens een meet-and-greet. Greg Dent zei in de rechtszaal dat hij zelf heeft gezien hoe Mueller met zijn hand onder de rok van Taylor tastte.

„Zijn hand ging onder haar rok”, aldus Dent. „Ik heb niet gezien dat hij haar fysiek betastte, maar ik zag wel zijn hand onder haar rok gaan. Ze reageerde daarop door haar rok naar beneden te duwen en verder van hem weg te staan. Het was toen voor mij duidelijk dat hij haar had betast.”

Op de vraag waarom hij niet ingreep, antwoordde Dent dat Taylor daarvoor geen aanwijzingen gaf. „Ik keek naar haar maar ze ging gewoon door met de meet-and-greet. Ik deed niets omdat ze weleens had gezegd dat ik te gemeen was. Ik weet zeker dat ze iets had gezegd als ze had gewild dat ik tussenbeide zou komen.”

Blote kont

Mueller verloor zijn baan toen Taylor zijn baas meldde dat hij haar had betast. Hij klaagde de zangeres aan omdat zij hem vals zou hebben beschuldigd. De zangeres kwam daarop met een tegenaanklacht, waarin ze de radioman beschuldigt van aanranding.

Gisteren legde Taylor zelf haar getuigenis af. „Hij tastte onder mijn rokje en greep opzettelijk naar mijn blote kont. Hij raakte niet mijn rib of mijn hand aan, hij pakte me bij mijn blote kont”, zo stelde ze. Eerder sprak ook de moeder van Taylor al in de zaak.

Meer artikelen in Privé

Koningin Margrethe gaat weer aan de slag
7 uur geleden
Will Ferrell in comedy The 100 Year-Old Man
7 uur geleden
Beyoncé en Jay-Z kopen huisje... VAN 85 MILJOEN!
1 uur geleden
Straks KLATEREND applaus voor La Paay
1 uur geleden
Demi Lovato ook op podium MTV VMA’s
7 uur geleden
David Oyelowo gecast voor Chaos Walking
7 uur geleden
Nieuw album Taylor Swift heet Reputation
9 uur geleden
Nicolas Cage hoofdrol in nieuw thriller
9 uur geleden
Henk Poort oudste deelnemer Expeditie Robinson
10 uur geleden
André Hazes en Monique in Story of My Life
11 uur geleden