zaterdag 12 augustus 2017, 10:15

Kris Jenner neemt het op voor dochter Kylie

© ANP

Op Instagram heeft Kris Jenner de loftrompet gestoken over haar dochter Kylie Jenner vanwege het succes van haar eigen realitysoap Life of Kylie. Volgens E!, de zender die het programma uitzendt, is de spin-off van Keeping Up With The Kardashians een doorslaand succes.

“Gefeliciteerd Team Kylie”, staat er in grote letters te lezen in de post van Kris. “Geweldig kijkcijfernieuws. Heerlijk om zo het weekend in te gaan.” Volgens E! is de eerste aflevering van het programma de best bekeken première van een televisieserie van dit jaar op die zender.

De post van Kris komt een paar dagen nadat de serie bakken kritiek kreeg. Life of Kylie zou saai zijn en de hoofdrolspeelster zou weinig tot niets interessants hebben te melden. Zo vertelde ze dat het zo moeilijk is voor haar om een selfie te nemen. “Dat komt omdat alles perfect moet zijn.”

The Sun meldde eerder deze week dat de Kardashians behoorlijk in paniek zijn geraakt door de slechte kritieken. Zo zou de tweede aflevering flink onder handen zijn genomen om de show wat spannender te maken. Bovendien vragen veel mensen in de omgeving van de familie zich af of de twintigjarige beauty queen wel interessant genoeg is voor een eigen serie.

Meer artikelen in Privé

Taylor Swift helpt slachtoffers seksueel geweld
38 minuten geleden
Saskia Weerstand in verwachting
1 uur geleden
Uitzending programma Tim Hofman mag doorgaan
1 uur geleden
Supermodel Winnie Harlow deelt naaktselfie
1 uur geleden
Prins Joachim past op koninkrijk
2 uur geleden
Sultan Johor gaat uitrusten na huwelijk
2 uur geleden
Harald ligt op tweede plaats bij WK
2 uur geleden
Zanger Jan Leliveld (61) overleden
3 uur geleden
Elizabeth treurt om slachtoffers Sierra Leone
4 uur geleden
Officiële video Maleisische bruiloft online
4 uur geleden