Psst!

De Telegraaf krijgt een nieuwe website

Bekijk 'm hier! Misschien later
woensdag 13 september 2017, 7:51

Billie Lourd vindt moeder moeilijk onderwerp

© EPA

Billie Lourd vindt het moeilijk om in het openbaar over haar moeder Carrie Fisher te praten. In de talkshow van Ellen DeGeneres vertelde ze dinsdag dat ze het idee heeft dat haar woorden vaak verkeerd worden opgevat.

„Als ik zeg dat het goed met me gaat, ben ik te blij. En als ik zeg dat het niet zo goed gaat, is het verhaal meteen dat ik een wrak ben. Daardoor weet ik niet zo goed wat ik dan wél kan zeggen”, aldus de actrice. Ze noemde het overlijden van haar moeder en oma Debbie Reynolds één dag achter elkaar „nog altijd surrealistisch en onmogelijk om te verwerken.”

De 25-jarige grapte tegenover Ellen ook over haar excentrieke moeder. Toen Ellen aanhaalde dat Carrie een graag geziene gast was in haar show, en zelfs haar laatste televisie-optreden bij haar had, zei Billie: „Mijn moeder wist de boel altijd meteen over te nemen, dus mijn complimenten voor jou.”

In het interview onthulde Billie, die momenteel te zien is in American Horror Story, ook dat ze ooit auditie deed voor de hoofdrol van Rey in The Force Awakens, de Star Wars-film uit 2015 waarin haar moeder haar comeback maakte als prinses, nu generaal, Leia. Uiteindelijk kreeg ze die klus niet, maar speelde ze wel een klein rolletje in de film. „Ik geloof dat dingen gebeuren met een reden, en het was heel speciaal dat ik dat nog samen met mijn moeder mocht meemaken.”

Meer artikelen in Privé

Coronation Street krijgt na 57 jaar hiv-personage
1 uur geleden
Kris Jenner zwijgt over zwangerschap Kylie
2 uur geleden
Telescoop uit Bond-film GoldenEye beschadigd
2 uur geleden
Jerry Lewis schrapte zes kinderen uit testament
3 uur geleden
Film Bram Fischer opent festival Kaapstad
4 uur geleden
Kapper uit Samson en Gert uit de kast gekomen
5 uur geleden
Oud-presentator Hans Sleeuwenhoek (78) overleden
5 uur geleden
Colin Firth krijgt Italiaanse nationaliteit
6 uur geleden
Ed Sheeran terug naar Noord-Amerika
6 uur geleden
Javier Guzman als junk in Van God los
7 uur geleden