Psst!

De Telegraaf krijgt een nieuwe website

Bekijk 'm hier! Misschien later
woensdag 13 september 2017, 8:53

Column Evert Santegoeds: Strikt Privé 

Het is volgende week al weer dertien jaar geleden dat ANDRÉ HAZES overleed. Er is geen artiest die na zijn dood zo zijn stempel blijft drukken op de Nederlandse showbizz. Lag dat eerst aan zijn zakelijk ingestelde weduwe RACHEL, die de herinnering aan hem levend hield met boeken, meezingconcerten, een musical en een film, nu zijn het zijn dochter ROXEANNE en vooral zoon ANDRÉ jr. die de familienaam nog dagelijks overal laten klinken.

Met alles wat er in hun levens gebeurt valt er niet alleen een realitysoap, maar ook nog een tweede film te maken over de, inmiddels, Hazesdynastie. Moeilijk te verklaren ruzies tekenen daar de sfeer achter de schermen. Over één kwestie komt deze week tenminste duidelijkheid, na een uitspraak die André jr. op tv deed en waarover PRIVÉ nu meer kan onthullen. André vertelde die gouden Rolex te hebben moeten terugkopen van een familielid. Wij onthullen wie dát was!

Ontroerende beelden werden deze week gemaakt van MARTINE BIJL en haar zilveren echtgenoot BEREND BOUDEWIJN. Zij zetten elkaar in het zonnetje bij de presentatie van zijn boek ‘Ik stond erbij en ik keek ernaar’, dat ik met plezier heb gelezen.

Berend, de man die in 1977 het eerste showbizzblad van Nederland ten doop hield, geeft daarin een bijzonder inkijkje in zijn boeiende leven als acteur, quizmaster, regisseur en… Martines grote liefde!

Weekblad Privé is ook te downloaden via de Privé-app voor de iPad

En voor Android (via Google Play)

Meer artikelen in Privé

Coronation Street krijgt na 57 jaar hiv-personage
1 uur geleden
Kris Jenner zwijgt over zwangerschap Kylie
2 uur geleden
Telescoop uit Bond-film GoldenEye beschadigd
2 uur geleden
Jerry Lewis schrapte zes kinderen uit testament
3 uur geleden
Film Bram Fischer opent festival Kaapstad
4 uur geleden
Kapper uit Samson en Gert uit de kast gekomen
5 uur geleden
Oud-presentator Hans Sleeuwenhoek (78) overleden
6 uur geleden
Colin Firth krijgt Italiaanse nationaliteit
6 uur geleden
Ed Sheeran terug naar Noord-Amerika
6 uur geleden
Javier Guzman als junk in Van God los
7 uur geleden