maandag 20 maart 2017, 21:01

Zoenen voor nieuweling Hoedt

Wesley Hoedt arriveert bij hotel Huis ter Duin en wordt gefeliciteerd door Erica Terpstra met zijn debuut. Het Nederlands elftal bereidt zich voor op het kwalificatieduel tegen Bulgarije.. © ANP

Met een zoen op beide wangen werd Wesley Hoedt maandag welkom geheten toen hij zich voor het eerst mocht melden bij het Nederlands elftal. Erica Terpstra, toevallig ook aanwezig in hotel Huis ter Duin in Noordwijk, wilde de verdediger van Lazio graag feliciteren. ,,Hartstikke goed voor je en veel succes", jubelde de vaak zo positieve oud-staatssecretaris.

Hoedt bekende met veel dingen rekening te hebben gehouden. Maar een dergelijke spontane ontvangst stond niet in zijn draaiboek. De verdediger was vrijdag ook al blij verrast toen hij zijn naam terugvond op de lijst van 25 internationals voor de interlands tegen Bulgarije en Italië. ,,In de anderhalf jaar dat ik weg ben bij AZ heb ik nu geloof ik 55 duels voor Lazio gespeeld", rekende hij. ,,Dan ben je op de goede weg, maar je weet nooit of dat voldoende is voor een plaats in de selectie van Oranje."

Meer artikelen in Telesport

Djokovic moeizaam verder in Eastbourne
1 minuut geleden
Anti-terreurmaatregelen veranderen Wimbledon in vesting
36 minuten geleden
Tour-peloton mopperend en grappend op weg naar de start
39 minuten geleden
Murray zegt weer af voor showwedstrijd om heup
1 uur geleden
Haase geeft voorsprong weg in Eastbourne
1 uur geleden
Ajax neemt jonge Vitesse-doelman over
1 uur geleden
Belgisch kampioen maakt Sinkeldam jaloers
1 uur geleden
Bosz begint met Nederlandse clash
2 uur geleden
AC Milan haalt aanvaller van degradant
2 uur geleden
Boogerd: 'Het kan een verrassende Tour worden'
3 uur geleden