zaterdag 12 augustus 2017, 18:12

Sanchez mist duel met Heracles

Davinson Sanchez speelt niet met Ajax tegen Heracles Almelo. De Colombiaanse verdediger is met zijn gedachten al bij een transfer naar Tottenham Hotspur en is overleg met Ajax in Amsterdam achtergebleven. Hij wordt in de selectie vervangen door Damil Dankerlui. 

TELESPORT meldde vanmorgen al dat de club uit Londen een officieel bod op de Ajax-speler heeft uitgebracht, maar directeur spelerszaken Marc Overmars weigerde. De Amsterdamse club deed Sanchez zelfs een aanbieding om zijn tot 2021 doorlopende contract te verlengen tot 2022. Het zou voor Nederlandse begrippen om een ongekend voorstel gaan, waarbij de speler dwars door het salarisplafond wordt geschoten. 

Met de beslissing van club en speler om niet in Almelo te spelen, worden de ontwikkelingen van de komende dagen afgewacht. Duidelijk is dat het bod van Tottenham (circa 40 miljoen euro) voor Ajax ontoereikend is. De verwachting is dat vanavond of Nick Viergever of Joël Veltman zal plaatsnemen in het verdedigingscentrum met Matthijs de Ligt. In dat geval is er een basisplaats voor Mitchell Dijks of Deyovaisio Zeefuik. 

Meer artikelen in Telesport

Bolt snoert critici de mond
9 minuten geleden
Vloet aan de slag bij KNVB
24 minuten geleden
Azarenka aan kant wegens scheiding
45 minuten geleden
Bekende namen in FIFA-verkiezing
54 minuten geleden
Ook FIFA nomineert Martens
1 uur geleden
Slecht nieuws voor Suarez
1 uur geleden
VIDEO - McGregor beloont muzikale fan
2 uur geleden
Vuelta opgeschrikt door dopingschandaal
2 uur geleden
Maradona opent deuren
2 uur geleden
Sanchez afwezig bij Ajax
2 uur geleden