Psst!

De Telegraaf krijgt een nieuwe website

Bekijk 'm hier! Misschien later
donderdag 14 september 2017, 0:38

Boëtius wil Manchester City snel vergeten

Ontgoocheling bij Jean-Paul Boëtius. © René Bouwman

Snel vergeten en weer doorgaan. Dat was de boodschap van Jean-Paul Boëtius na de historisch zware nederlaag van Feyenoord voor eigen publiek in de Champions League tegen Manchester City (0-4). 

"Zondag wacht PSV, we moeten met opgeheven hoofd en de borst vooruit het veld opstappen in Eindhoven. Wij zijn nog steeds de top van Nederland, dat gaan we zondag weer laten zien'', zei Boëtius met de van hem bekende bravoure.

Lees ook op Telesport.nl: - Feyenoord vernederd door City: 0-4 - El Ahmadi gelaten na afstraffing - Van Bronckhorst hekelt slappe start - Van der Heijden: 'Een harde leerschool' De vleugelspits wilde de 'masterclass' die Feyenoord zojuist had gekregen van Manchester City het liefste zo snel mogelijk vergeten. "We wisten vooraf al dat het moeilijk zou worden en als je dan zo snel zo'n goal tegen krijgt, wordt het helemaal lastig'', aldus Boëtius. "We waren heel erg zoekende in het begin. De spelers van City rouleerden steeds qua posities, daardoor waren wij constant een stapje te laat. Kijk, het is geen schande om van deze ploeg te verliezen, maar het had wel wat minder pijnlijk gekund. We moeten dit hoofdstuk snel afsluiten en er zondag weer staan. En dat gaat ook gebeuren, daarvan ben ik overtuigd."

Meer artikelen in Telesport

Federer en Nadal laten fans likkebaarden
54 minuten geleden
Dybala houdt Juventus in spoor Napoli
1 uur geleden
Cadeautjes voor Barça
1 uur geleden
El Khayati goud waard voor ADO
1 uur geleden
Anderlecht wint wel met nieuwe trainer
1 uur geleden
Van Bronckhorst genadeloos voor Feyenoord
1 uur geleden
Lyon verliest aansluiting na doelpuntrijk duel
1 uur geleden
Roda JC steeds dieper in verdrukking
2 uur geleden
'Feyenoord moet zich diep schamen'
2 uur geleden
Feyenoord gaat af in eigen Kuip
2 uur geleden