donderdag 14 april 2016, 12:23

Jörgen Raymann stopt met tv

Jörgen Raymann. © BLAUW, AB

Jörgen Raymann stopt met tv maken. Hij wil alleen nog maar af en toe een echt leuk programma doen, maar hij verlegt zijn focus naar zijn rol als motivator en zijn oude liefde; het theater.

Op Facebook schrijft de cabaretier: "Na een succesvolle periode bij de TV is het tijd geworden voor verandering. Ik zal indien er een leuk programma voorbij komt nog wel wat doen af en toe, maar mijn focus ga ik verleggen naar mijn rol als motivator en ik ga mijn oude liefde "Theater" weer solo oppakken. Ik doe de laatste tijd ook vaker standup comedy en het bevalt mij uitstekend."

Jörgen is meteen aan de slag gegaan en heeft al twee nieuwe motivational tools ontwikkeld: 'Business Antibiotics' en 'De Persoonlijke Doorstart'. Vanaf 4 juni gaat hij ook nog een wekelijkse motivational video maken die te zien zal zijn op zijn Facebook-pagina. "Mijn doel is om iedereen aan zijn of haar Passion, Happiness en Drive te helpen!"

Wie bang is zijn typetje tante Es helemaal te moeten gaan missen, hoef niet bang te zijn; hij is druk bezig om haar tot een animatiefiguur te maken.

Meer artikelen in Telegraaf TV

Zeker 146 doden door brandende tankwagen Pakistan
25 Jun 17
'Orie zei: zoek het lekker uit Sven'
09 Feb 17
Eigenaar vrachtwagen Berlijn herkent dode chauffeur: ’Ingrijpend’
20 Dec 16
Dochtertje Nicolette heeft gevoel voor drama
29 Oct 16
Zwangere Blac Chyna gaat los
29 Oct 16
Heftige video: bewaker schiet terrorist neer
29 Jun 16
Reinout Oerlemans maakt comeback
15 Jun 16
'Omar haatte alles en iedereen'
13 Jun 16
Jörgen Raymann stopt met tv
14 Apr 16
Vliegtuigje in nood geland
12 Apr 16