vrijdag 17 maart 2017, 12:59

Wat was uw eerst ‘vreemde’ maaltijd?

© TMG

In de jaren zestig en zeventig werden sudderlapje, gekookte aardappel en witlofpapje langzaam verdrongen door exotische gerechten. Voorzichtig nog: Italiaans (elleboogjesmacaroni), Mexicaans (chili con carne) en Chinees. En herinnert u zich de Römertopf nog?

Stuur uw herinneringen aan de komst van meer exotisch voedsel aan toen@telegraaf.nl . Volgende week komen we in zaterdagmagazine VRIJ terug op het onderwerp.

Meer artikelen in Vrij

Zien: kunst van Damon Belanger
12 uur geleden
Toerist weet Parijs weer te vinden
13 uur geleden
Uit & Thuis
13 uur geleden
Hashtag al tien jaar trending op social media
18 uur geleden
Strakke, verleidelijke luxe
1 dag geleden
’Wég met dat heerlijke Netflix’
1 dag geleden
Dit was de zonsverduistering
2 dagen geleden
Eerste keer alleen op de fiets
5 dagen geleden
Ooit weleens een (aansluitende) vlucht gemist?
5 dagen geleden
Ingezonden lezersfoto's (deel 2)
5 dagen geleden