vrijdag 17 maart 2017, 12:59

Wat was uw eerst ‘vreemde’ maaltijd?

© TMG

In de jaren zestig en zeventig werden sudderlapje, gekookte aardappel en witlofpapje langzaam verdrongen door exotische gerechten. Voorzichtig nog: Italiaans (elleboogjesmacaroni), Mexicaans (chili con carne) en Chinees. En herinnert u zich de Römertopf nog?

Stuur uw herinneringen aan de komst van meer exotisch voedsel aan toen@telegraaf.nl . Volgende week komen we in zaterdagmagazine VRIJ terug op het onderwerp.

Meer artikelen in Vrij

Nieuw-Zeeland wint America’s Cup
9 uur geleden
Wereldse gerechten die je moét proeven
13 uur geleden
’Ik liet leerling niet in waarde’
22 uur geleden
Mystieke tocht boven Cappadocië
1 dag geleden
Roadtrip met de miljoenste Porsche 911
2 dagen geleden
Wat koop je voor €20.000?
3 dagen geleden
Klassieke beauty
3 dagen geleden
Landgenoten op vakantie
3 dagen geleden
At u King Corn-brood?
3 dagen geleden
Nat genieten
4 dagen geleden