vrijdag 17 maart 2017, 12:59

Wat was uw eerst ‘vreemde’ maaltijd?

© TMG

In de jaren zestig en zeventig werden sudderlapje, gekookte aardappel en witlofpapje langzaam verdrongen door exotische gerechten. Voorzichtig nog: Italiaans (elleboogjesmacaroni), Mexicaans (chili con carne) en Chinees. En herinnert u zich de Römertopf nog?

Stuur uw herinneringen aan de komst van meer exotisch voedsel aan toen@telegraaf.nl . Volgende week komen we in zaterdagmagazine VRIJ terug op het onderwerp.

Meer artikelen in Vrij

Pizzarobot komt naar Nederland
8 uur geleden
Betaald worden om in luxe te leven
9 uur geleden
Uit & Thuis
10 uur geleden
De allerbeste boerenkazen
1 dag geleden
Wat ligt er nou op mijn bord?
1 dag geleden
Tips om bootdiefstal te voorkomen
2 dagen geleden
Veiligheidsbeurs Scheveningen
2 dagen geleden
Origineelste en duurste Airbnb’s in Nederland
2 dagen geleden
(No) Need for speed
1 dag geleden
Dit zijn de populairste bestemmingen voor ’eerste keer’-reizen
2 dagen geleden