vrijdag 17 maart 2017, 12:59

Wat was uw eerst ‘vreemde’ maaltijd?

© TMG

In de jaren zestig en zeventig werden sudderlapje, gekookte aardappel en witlofpapje langzaam verdrongen door exotische gerechten. Voorzichtig nog: Italiaans (elleboogjesmacaroni), Mexicaans (chili con carne) en Chinees. En herinnert u zich de Römertopf nog?

Stuur uw herinneringen aan de komst van meer exotisch voedsel aan toen@telegraaf.nl . Volgende week komen we in zaterdagmagazine VRIJ terug op het onderwerp.

Meer artikelen in Vrij

Rapha Rides komt naar Amsterdam
8 uur geleden
Net als bij la mamma
13 uur geleden
Uit & Thuis
16 uur geleden
Wat ligt er nou op mijn bord?
1 dag geleden
Roestig
1 dag geleden
Amsterdam top 10 'sex positive'-steden
1 dag geleden
Krankzinnig: zo bezorgen deze waaghalzen de post in New York
2 dagen geleden
Stuur in: Grappige momenten met je huisdier
2 dagen geleden
'Nooit met pleegouders gepraat'
2 dagen geleden
Gadget van de Week: Sony A1 OLED-tv
4 dagen geleden