dinsdag 18 april 2017, 12:23

Wat ligt er nou op mijn bord?

© .

Op reis komen soms typische gerechten voorbij. Onze redacteuren beschrijven wat ze zoal op hun bord krijgen. Deze week: lunchen bij de indianen in Panama. 

Spartelverse tilapia (vis) uit een bananenblad. Een half uur eerder letterlijk voor onze ogen gevangen door de Embera Quera indianen, een stam levend in een natuurgebied onder de rook van Panama-stad. Gebakken in een levensgrote wok,  zorgzaam voorzien van een schijfje limoen en eventueel te combineren met patacones, schijfjes gebakken banaan. Voordelen: hartstikke gezond en afwassen is nadien niet nodig.

Lees ook:

- Rode biet carpaccio

- Knödel

- Dadar gulung

- Struklji

- Octopus

Meer artikelen in Vrij

Gadget van de Week: Co-de-Rups
2 uur geleden
Check jij in met je smartphone?
19 uur geleden
Op een ouwe fiets...
19 uur geleden
Geen omkijken naar
2 uur geleden
Rapha Rides komt naar Amsterdam
2 dagen geleden
Man adopteert tijdens roadtrip gevonden puppies
1 dag geleden
Doventolk steelt de hip-hopshow
1 dag geleden
Hoe maak je een BB8-taart?
1 dag geleden
Op de fiets door de stad Zwolle
21 uur geleden
Het verborgen toetje van Mental Theo
1 dag geleden