Psst!

De Telegraaf krijgt een nieuwe website

Bekijk 'm hier! Misschien later
dinsdag 18 april 2017, 12:23

Wat ligt er nou op mijn bord?

© .

Op reis komen soms typische gerechten voorbij. Onze redacteuren beschrijven wat ze zoal op hun bord krijgen. Deze week: lunchen bij de indianen in Panama. 

Spartelverse tilapia (vis) uit een bananenblad. Een half uur eerder letterlijk voor onze ogen gevangen door de Embera Quera indianen, een stam levend in een natuurgebied onder de rook van Panama-stad. Gebakken in een levensgrote wok,  zorgzaam voorzien van een schijfje limoen en eventueel te combineren met patacones, schijfjes gebakken banaan. Voordelen: hartstikke gezond en afwassen is nadien niet nodig.

Lees ook:

- Rode biet carpaccio

- Knödel

- Dadar gulung

- Struklji

- Octopus

Meer artikelen in Vrij

’Collega gebruikte me als alibi’
18 uur geleden
Autospot: supercars in parkeergarage
19 uur geleden
Nadal koopt droomboot
20 uur geleden
Kabeljauw uit de oven
21 uur geleden
Rotterdammers kunnen schaatsen onder Euromast
22 uur geleden
Kreukvrij op vakantie!
1 dag geleden
Leuke adresjes in Madrid
3 dagen geleden
Volkswagen XL1 is een zuinigheidswonder
3 dagen geleden
Gouden treinreis door Siberië
4 dagen geleden
Arie Boomsma vroeg naar bed voor seks
3 dagen geleden