dinsdag 18 april 2017, 12:23

Wat ligt er nou op mijn bord?

© .

Op reis komen soms typische gerechten voorbij. Onze redacteuren beschrijven wat ze zoal op hun bord krijgen. Deze week: lunchen bij de indianen in Panama. 

Spartelverse tilapia (vis) uit een bananenblad. Een half uur eerder letterlijk voor onze ogen gevangen door de Embera Quera indianen, een stam levend in een natuurgebied onder de rook van Panama-stad. Gebakken in een levensgrote wok,  zorgzaam voorzien van een schijfje limoen en eventueel te combineren met patacones, schijfjes gebakken banaan. Voordelen: hartstikke gezond en afwassen is nadien niet nodig.

Lees ook:

- Rode biet carpaccio

- Knödel

- Dadar gulung

- Struklji

- Octopus

Meer artikelen in Vrij

Logeren als bij oma
15 uur geleden
Meninkjes
16 uur geleden
Samen gamen op de camping
1 dag geleden
Blij en triest bij laatste refit
1 dag geleden
’Al die moeite voor niks’
1 dag geleden
De kracht van de fiets
2 dagen geleden
Veranda populair
2 dagen geleden
Eindeloos struinen in De Panne
3 dagen geleden
Stille wateren
3 dagen geleden
Anita Witzier: 'ik ken m’n beperkingen’
3 dagen geleden