dinsdag 18 april 2017, 12:23

Wat ligt er nou op mijn bord?

© .

Op reis komen soms typische gerechten voorbij. Onze redacteuren beschrijven wat ze zoal op hun bord krijgen. Deze week: lunchen bij de indianen in Panama. 

Spartelverse tilapia (vis) uit een bananenblad. Een half uur eerder letterlijk voor onze ogen gevangen door de Embera Quera indianen, een stam levend in een natuurgebied onder de rook van Panama-stad. Gebakken in een levensgrote wok,  zorgzaam voorzien van een schijfje limoen en eventueel te combineren met patacones, schijfjes gebakken banaan. Voordelen: hartstikke gezond en afwassen is nadien niet nodig.

Lees ook:

- Rode biet carpaccio

- Knödel

- Dadar gulung

- Struklji

- Octopus

Meer artikelen in Vrij

Kamelen racen door de woestijn
6 uur geleden
De fietstelefoon van Chriet Titulaer
7 uur geleden
Wat ligt er nou op mijn bord?
7 uur geleden
Baden-Württemberg ideale Duitse fietsroute
7 uur geleden
Genoeg te doen op het strand tijdens druilerige meivakantie
8 uur geleden
Bikiniklaar, fit en stralend voor de zomer
9 uur geleden
Slim fietshulpje wijst de weg
10 uur geleden
Pijpen
12 uur geleden
Hippe fiets zonder ketting
1 dag geleden
Met deze 7 tips verdien je geld op de vrijmarkt!
1 dag geleden