vrijdag 21 juli 2017, 6:00

Ontdek De Panne

We hebben weer een geweldige lezersreis samengesteld; gaat u mee naar De Panne? Hier liggen de breedste stranden van de Belgische kust. De Panne is de meest zuidelijke badplaats van België, omgeven door duinen en natuurreservaten. Even lekker bijkomen? Vanaf het terras aan de autovrije boulevard ziet u de gezellige drukte voorbij trekken terwijl u geniet van heerlijke Belgische wafels, frietjes en biertjes.

De Panne dankt zijn naam aan de ligging in dit uitgestrekte duingebied. Een duinpan is namelijk de komvormige laagte tussen 2 duinen. Trek de wandelschoenen maar aan voor een tocht langs duinvalleien, pannengordels (waterpartij waar het zand tot aan het grondwater is weggestoven) en door de stuifduinen.

Wilt u nog meer van de Vlaamse Kust ontdekken? Pak dan de tram die langs de kust van De Panne naar Knokke rijdt (en terug), langs alle badplaatsen op de route.

Ibis de Panne***

Dit hotel staat midden in het centrum van De Panne en op loopafstand van het strand. Het hotel is ingericht volgens het nieuwste design van de keten Ibis met veel hout en de frisse kleur rood. De bedden zijn met veel aandacht geselecteerd dus dat wordt heerlijk uitslapen!

Elke ochtend schuift u aan bij het uitgebreide ontbijtbuffet met keuze uit lekkere zoete broodjes of voor een gezonde start van de dag. De Ibis keuken is 24 uur per dag open voor een drankje, een snack of complete maaltijd.

PRIJS

3 daags-arrangement vanaf €89 p.p.

Reisperiode

• Van 1 september 2017 t/m 30 juni 2018

Inbegrepen

• 2 overnachtingen in een standaardkamer inclusief ontbijtbuffet

• In de wintermaanden (november 2017 t/m maart 2018): warme chocolademelk bij aankomst en een gratis stadsplan met leuke adresjes en tips van het personeel

• In het najaar en voorjaar (september en oktober 2017 & april t/m juni 2018): gratis uur fietshuur.

Niet inbegrepen

• Reserveringskosten à € 19,50 per boeking.

Boeken

• t/m 11 september2017

• Voor meer informatie en om te boeken kijkt u op kras.nl/LR83228 of belt u 088 – 088 58 86 (lokaal tarief) o.v.v. reisnummer LR83228.

 

Alle lezersreizen vind je hier

Meer artikelen in Vrij

Eerste keer alleen op de fiets
1 dag geleden
Ooit weleens een (aansluitende) vlucht gemist?
1 dag geleden
Ingezonden lezersfoto's (deel 2)
1 dag geleden
Ingezonden lezersfoto's
2 dagen geleden
Lowlands regenachtig van start
2 dagen geleden
VRIJ treint door Ierland
2 dagen geleden
Ga mee naar Moskou & Sint-Petersburg!
2 dagen geleden
’Broodje poep’ op strand Barcelona
2 dagen geleden
Wereldreis per zeilschip bijna ten einde
3 dagen geleden
Slangenkuil? Liever paling
15 uur geleden