Verpleegster Geralda: 'De reactie van Rutte is oppervlakkig'

Alissa (26) bedacht na haar ziekte een draagbaar infuus

Vera viel 47 kilo af na een maagverkleining

De 28-jarige Vera woog 133 kilo. Na een maagverkleining viel zij 47 kilo af.

'22 collega's hebben 4 uur lang naar je gezocht. Graag gedaan'

Maandagavond belde een bezorgde moeder naar de politie, nadat haar dochter (16) niet was terug gekomen van hardlopen. Het meisje, dat wel een telefoon bij zich had, was vier uur vermist. Haar leeftijd en de omstandigheden maakten dat het een urgente vermissingszaak werd.

Worden aso's door de autoriteiten beschermd?

Catherine Keyl vraagt zich af of ze het juist heeft dat aso's in Nederland meer kansen hebben.

Mogen vrouwen zomaar naar elkaars kinderwens vragen?

De succesvolle actrice Katja Herbers (36) zei gisteravond op televisie tegen Bridget Maasland dat ze vindt dat vrouwen niet naar elkaars kinderwens horen te informeren. "Wie weet is iemand al vijf jaar bezig met ivf en is het een heel emotioneel en ingewikkeld proces."

Nul interpunctie, afkortingen en straattaal... Appen met pubers is niet te doen!

Appen met pubers is bij vlagen hilarisch, maar over het algemeen ver-schrik-ke-lijk. Ondanks het feit dat ze de hele dag met een telefoon in hun handen zitten (aan oefening dus geen gebrek) is het voeren van een simpel chatgesprek met je kind vrijwel onmogelijk. Als pubermoeder neemt Hester Zitvast je graag mee in de grootste struikelblokken.

Silvia (48) had een schuld van 180.000 euro

De 48-jarige Silvia en haar man kampten met een torenhoge schuld. Nadat in een verhuurde woning een wietplantage bleek te zitten, kwamen Silvia en haar man in de problemen. Ze liepen tegen een schuld op van 180.000 euro.

'Gratis smartphones voor leerlingen: raar signaal naar andere kinderen'

Journalist Esther Vuijsters schrijft over het feit dat een groep kinderen in Den Haag 'zomaar' een telefoon-met-abonnement krijgt. Ze snapt de weerstand van de gemiddelde Nederlander heel goed. "Sparen moet je leren. En spullen waarvoor jezelf hebt gezwoegd, daar zorg je nou eenmaal beter voor."

Weduwe Marlies reisde zes weken met haar kleuters door Nieuw-Zeeland

Marlies van Dongen (42) verloor haar man Jeroen in juli 2013 en bleef achter met twee kindjes van 1 en 2 jaar. Ze besloot het roer stevig in eigen hand te houden en reisde vorig jaar met haar twee kleuters naar Nieuw-Zeeland.

Claudia: Thuis is de verleiding te groot

Claudia Schoemacher (47) wil nog een paar kilo afvallen voordat ze binnenkort haar boekpresentatie heeft.

Rachel liet haar borsten vergroten in tv-programma Lelijke Eendjes

De 25-jarige Rachel was twee jaar geleden te zien in Lelijke eendjes. Ze ging van cup AA naar cup C. Hoe heeft de ingreep haar leven veranderd?  

Twijfelen in de liefde is menselijk

Twijfelen is menselijk. Ook in de liefde. Psycholoog Jeffrey Wijnberg schrijft deze week over tliefdestwijfels.

Ziek op je allereerste vakantie samen: 'Om en om renden we naar de wc'

Kirsten en haar vriend hadden voor hun allereerste vakantie samen een super-de-luxe vijfsterren resort geboekt in Egypte. Hun kamer had marmeren vloeren, gouden ornamenten en een prachtig mooie badkamer. Vooral van dat laatste hebben ze extra kunnen genieten, want al na twee dagen liepen ze beiden een fiks virus op.

Susan: 'Drie maanden na het programma 'Ik Vertrek' overleed Joost'

Dolgelukkig waren Susan Jans (46) en Joost Cobet (52) met hun Spaanse B&B Finca del Mundo, zo zagen we in tv-programma Ik vertrek. Maar drie maanden na de uitzending sloeg het noodlot toe: Joost kreeg een hartaanval en overleed.

10 Social media-ergernissen op een rij

We zijn er bijna niet meer van weg te slaan; social media. Met name Facebook heeft veel dertigplussers in de greep - jongeren zijn vooral druk met plaatjes op Instagram. Maar we kunnen ons er ook groen en geel aan ergeren. Ook jij hebt vast wel een paar 'vrienden' geblokkeerd omdat je hun postgedrag tenenkrommend vindt. Zie hier de - volgens ons - grootste Facebook-irritaties.

'Ik durfde niet te zeggen dat ik liever een meisje wilde zijn'

Stephanie Postma (24) is geboren als jongen. Uiteraard leest zij ook de berichten over de 11-jarige Shiloh, dochter van Brad Pitt en Angelina Jolie, die hormonen zou krijgen om een jongen te worden. De support die hij krijgt van zijn ouders, heeft Stephanie helaas moeten missen. Haar thuissituatie was op z'n zachtst gezegd niet denderend.

Deel 94: 'We waren voor elkaar gemaakt, dat wist ik zeker'

In Dagboek van een Minnares volg je de avonturen van Laura. Vorige week lazen we hoe ze was aangekomen op haar vakantiebestemming. Ze had geen eigen kamer en het leek erop dat dit een hele saaie vakantie zou worden. Deze week lees je of dat ook daadwerkelijk zo is.

Zestigduizend euro schuld: 'De frisdrankautomaat is een gemis'

In 2014 namen Heidi en Jeroen deel aan het programma Een dubbeltje op zijn kant. Met een schuld van ruim zestigduizend euro waren ze beiden de wanhoop nabij.

'Je mag niet voordringen, of je nu kind, volwassen of oud bent'

Mieke Kosters viert vakantie, maar geen nood: Maaike Olde Olthof neemt het stokje graag over. Ze is gescheiden, heeft twee dochters en een grote liefde in het buitenland. In haar eerste column neemt ze ons mee naar een scène in een ijssalon.

Terug bij mijn oude liefde: 'Hij voelde als het ontbrekende puzzelstukje'

Coby van Frankenhuyzen (52) en René de Groot (52) waren verliefd en toch raakten ze elkaar kwijt. Er volgden andere liefdes maar die ene oude liefde werd nooit vergeten. Sterker nog: die kreeg een tweede kans!

Als je familie je donkere vriend niet accepteert

In deze rubreik biechten lezeressen hun geheimen op. Deze lezeres is helemaal klaar met de opmerkingen die ze van familie en onbekenden krijgt over haar Surinaamse vriend.

Ruth Jacott: 'Ik ben niet van de onenightstands'

Voor VROUW magazine spraken we met Ruth Jacott over de mannen in haar leven, de zeven magere jaren en hoe ze er zo fantastisch uit blijft zien.

Stepahnie's vakantie eindigde op de intensive care

Stephanie de Rouw (28) beleefde veertien jaar geleden een horrorvakantie in het Spaanse L’Estartit. 'Als de huisarts niet zo snel had gehandeld, was ik er niet meer geweest.'

Lisette fotografeert bevallingen van BN'ers

Lisette Lubbers (25) fotografeert bevallingen; ze heeft voor haar werk al meer dan 60 bevallingen meegemaakt!

1 op de 3 vrouwen vindt slippertje geen probleem

1 op de 3 vrouwen vindt een slippertje niet eens zo’n drama. 35% van de ondervraagde vrouwen geeft aan zelf ooit een scheve schaats te hebben gereden. Dat blijkt uit de enquête over vreemdgaan van VROUW Magazine.

Journalist Hester: Zo, mama is klaar voor een nieuw schooljaar

VROUW-columnist Hester Zitvast heeft  genoten van de zomervakantie. Van dat niets-hoeft-alles-mag, maar ze is ook blij dat er weer wat ritme in het leven komt.

Claudia Schoemacher: 'Jammer dat mijn libido minder is geworden'

Praten over de overgang doet nog lang niet iedereen zonder schaamte. Dat willen wij veranderen! In deze nieuwe rubriek spreken we wekelijks een BN'er over haar praktijkervaringen. Claudia Schoemacher (47) bijt het spits af.

Agent Marieke hield hersenletsel over aan zinloos geweld

Marieke (36) hield hersenletsel over aan zinloos geweld, toen ze haar geliefde werk als agent uitvoerde. Ze heeft nog elke dag last van de gevolgen.

Hoe zit het nu echt met houtskool als voedingshype?

Houtskool verwerkt in onder andere sapjes zou het een ontgiftende functie hebben. Maar hoe zit het nu echt met deze voedingshype?

Maya is tweeslachtig: 'Door artsen werd ik in de transseksuele hoek gedrukt'

Maya (33) heeft zowel mannelijke als vrouwelijke geslachtsorganen. In VROUW magazine vertelde ze, zeven jaar geleden, over de pijnlijke zoektocht naar zichzelf. Hoe is het nu met haar?

Bekijk hier de eerste beelden van 'Heel Holland Bakt!'

Wij kunnen je alvast de eerste beelden van Heel Holland Bakt laten zien. Ditmaal strijden Corrie, Gwenn, Hans, Heidi, Ine, Maarten, Marjolein, Nico, Rik en Vanessa om de titel 'Beste thuisbakker van Nederland'. De eerste aflevering van seizoen 5 is op zondag 3 september op Omroep MAX.

Scheiden of gescheiden leven: wat is beter voor de kinderen?

Lady Di had liever niet willen scheiden van prins Charles, zo was te zien in de documentaire over haar leven. Omwille van haar kinderen wilde ze het gezin bij elkaar houden. Dus voor de buitenwereld getrouwd blijven, maar binnen de vier muren langs elkaar heen leven. Wat is nu eigenlijk het beste voor kinderen?

Candace heeft last van heimwee: Ik blijf gewoon lekker in de buurt van mijn huis

Niet iedereen vertrekt in de zomerperiode naar de zon. Zo heeft Candace (27) last van heimwee. "Ik blijf gewoon lekker in de buurt van mijn huis."

Roelina (29) is 34 weken zwanger en geeft zich bloot!

Deze week schittert de 29-jarige Roelina Enting in VROUW magazine. Roelina is zwanger van haar tweede kindje en straalt in de rubriek Blootgeven in lingerie!

Sonja Silva: Ik kan niet meer zo maar eten waar ik zin in heb

Deze week vlogt Sonja Silva voor VROUW.nl. Twee jaar geleden kreeg ze een maagverkleining en een darmomlegging en viel 50 kilo af. Daar is ze heel blij mee, maar vandaag heeft ze een enorme baaldag.

Wat staat er op jouw bucketlist?

Maar liefst 95% procent van de Nederlanders heeft een bucketlist, blijkt uit onderzoek van een reiswebsite. Nieuwe bestemmingen ontdekken en lange reizen maken, schijnen bovenaan onze lijst te staan.

Kim en Paul (The Kik) sparen voor een kindje met crowdfunding

Kim en Paul Zoontjens, toetsenist van The Kik, zijn op zoek naar een draagmoeder. Daarom zijn ze een crowdfundingsactie gestart om geld in te zamelen voor de medische ingrepen die komen kijken bij het krijgen van een kindje via een draagmoeder.

De zoon van Annemieke heeft narcolepsie

Cabaretier Jochem Myjer maakte deze week bekend dat zijn dochter aan narcolepsie lijdt. De zoon van Annemieke heeft deze 'slaapziekte' ook. Hij viel regelmatig midden op de dag in slaap.

Waarom grijpen we niet altijd in bij incidenten?

In de Spaanse badplaats Lloret de Mar werd deze week een 22-jarige Italiaan doodgeschopt. Omstanders zouden hebben toegekeken maar niet ingegrepen hebben. Ze waren te druk met het filmen met hun telefoon. We vroegen aan een psycholoog hoe het zit met dit zogenaamde 'omstanderseffect’. 

Hoe reageer je als je de vrouw van je minnaar ontmoet?

Laura heeft een nieuwe baan en is hier helemaal op haar plek. Totdat ze op een feestje van een collega onverwachts aan Josien wordt voorgesteld...

'We moeten niet alles zeggen wat ons voor de mond komt'

Catherine Keyl reageert op de tweet die Marianne Zwagerman maandag de wereld in stuurde. 'Ik heb gewoon een hekel aan dikke mensen,' luidde hij. Catherine vindt het kwetsend en is van mening dat we niet zomaar alles moeten zeggen.

De butler van Lady Di: Diana wilde helemaal niet scheiden

Op 31 augustus is het twintig jaar geleden dat prinses Diana verongelukte. Wat maakte Lady Di toch zo bijzonder? In de tv-reeks Lady Di & Dionne gaat presentatrice Dionne Stax op zoek naar het antwoord.

In badkleding een Italiaans kerkje bezoeken: moet kunnen?

Afschuw om een foto van toeristen die in bikini en zwembroek een kerk in het Italiaanse plaatsje Villammare bezoeken.

Sonja Silva: Ik hoop dat ik nu een korte broek aan durf

Sonja Silva (40) vlogt deze week voor VROUW over haar leven. De presentatrice en actrice is in slechts twaalf maanden dankzij een maagverkleining 50 kilo afgevallen. Vandaag gaat Sonja nog een keer onder het mes, zodat ze zich deze zomer lekkerder in haar vel voelt in haar bikini.

15-jarige dochter van Anita overleed aan een hersenvliesontsteking

De 50-jarige Anita verloor  twee maanden geleden haar 15-jarige dochter Marjon aan een bacteriële hersenvliesontsteking en een bloedvergiftiging. Acht jaar geleden verloor ze ook al haar man. "Dat deed ook al zo’n zeer, maar dit is met geen pen te beschrijven."

"Als je al 20 jaar ontlasting overgeeft, ben je blij met een stoma"

Dat je je met een stoma nog steeds sexy kunt voelen bewijst Lynda van den Broek (47). Ze naait dagelijks bijpassende stoma-hoesjes voor haar bikini's en lingerie. "Ik heb er wel honderden in mijn garderobe."

'Ik heb gewoon een hekel aan dikke mensen': kwetsend of moet kunnen?

'Ik heb gewoon een hekel aan dikke mensen'. Met die woorden haalt publicist Marianne Zwagerman zich de woede van twitteraars op de hals maandagmiddag. Ze vervolgt de bewuste tweet als volgt: 'Behalve dikke mensen in de sportschool. Daar houd ik van. En hardlopende dikke mensen. Die doen tenminste wat.'

Lesbisch koppel Anja en Sandra tegelijk zwanger

Het koppel Anja en Sandra droomde al een tijdje van gezinsuitbreiding. Om deze droom in vervulling te laten gaan, besluiten ze een oproep te plaatsen voor een zaaddonor. Hun verhaal krijgt een bijzondere wending.

Last van een after-holiday dip? Zo kom je er vanaf!

De Grote Zomervakantie. Even lekker ont-stressen en een paar weken lang luieren in de hangmat, waterpret met je kids en weer even tijd om te genieten van buitenlandse wijntjes met manlief. Klinkt dit bekend? Dan weet je vast ook dat die ene dag onherroepelijk komt. De dag namelijk, dat je jezelf met lood in je schoenen weer richting werkvloer sleept.

Claudia kan haar dochter heel moeilijk los laten

Claudia Schoemacher (47) vlogt wekelijks op VROUW.nl.

Zou jij bekeren voor je geliefde?

Dennis uit Lisse is vandaag getrouwd met prinses Tunku Tun Aminah (31). Daarvoor bekeerde 'onze' Dennis zich tot de islam en heet hij tegenwoordig Dennis Muhammad Abdullah. Zou jij je bekeren voor je geliefde?

Op vriendinnenweekend: 'Dit blijven we doen, al lopen we achter de rollator'

Afgelopen donderdag vroegen we naar jullie vriendinnenweekend. Op RTL Nieuws hadden Niek en Pieter eerder die dag lopen opscheppen over hun mannenweekend. Vrouwen zouden hun activiteiten, touwtrekken en heel veel bier drinken, absoluut niet leuk vinden. Maar daar dachten jullie anders over...

'Seniorenschik' onder oudere vrouwen

Psycholoog Jeffrey Wijnberg schrijft deze week over ouder worden. Wijnberg benoemt de 'seniorenschik': vanuit de leunstoel genoegen beleven omdat anderen aan de beurt zijn om zich te bewijzen.

Ik hoor haar fluisteren: 'Zij moet zo nodig fit zijn op vakantie'

VROUW-columnist Mieke Kosters contateert dat er tijdens de vakantie toch wel erg veel wijntjes doorheen gaan. Ze besluit dat het tijd is voor verandering en voegt de daad direct bij het woord.

Waarom je de kinderwensvraag beter achterwege kunt laten

De alleenstaande Anouk Oosthout (35) is het zat om iedere keer te moeten uitleggen waarom zij (nog) geen kinderen heeft. Ze schreef in een lezerscolumn waarom die vraagstellers eens zouden moeten ophouden met het stellen van De Vraag.

Met twee kinderen vijf maanden naar Azië. Hoe dan?

Melissa en Che vertrokken vier maanden geleden met zoontje Bo (6) en dochtertje Liv (4) naar Azië. Melissa: "We zien ze op een heel andere manier opgroeien, dat is zo waardevol!"

'Ik was verslaafd aan het redden van mijn cokeverslaafde man'

Twaalf jaar samen met haar man, waarvan de laatste zes gelukkig getrouwd, een lieve zoon en een eigen bedrijf. Anita is dolblij met haar leven. Tot ze er op een dag achterkomt dat haar man cocaïne gebruikt. Inmiddels is het zeven jaar later en moet Anita haar uiterste best doen om zichzelf niet te verliezen in de verslaving van haar man.

Op vakantie met mijn man, de personal trainer

De man van journalist Saskia Smith is personal trainer en kan geen dag zonder sporten. Zelfs niet op vakantie. In VROUW Magazine vertelt ze over haar ervaringen.

Dorinda verloor twee keer een zoon

Een kind verliezen is waarschijnlijk het ergste wat je als ouder mee kunt maken. Het gebeurde Dorinda Koster helaas twee keer.

spinner

Laden…