'Direct schiet het zoenen met Boris door mijn hoofd'

Van carrieretijger naar huismoeder

Inge (36): 'Sinds mijn bevalling ben ik ziek, zonder diagnose'

Voor Inge Strijk (36) veranderde het leven totaal na de geboorte van haar zoontje Jayden (4). Ineens voelde zij zich alle dagen ziek en doodmoe. "Ik heb nog altijd geen diagnose. Dat maakt me radeloos. Er moet toch wel iemand zijn die mij kan vertellen wat er aan de hand is?"

Hoe overleef je in een ecodorp?

Heelstje Graansma (36) woont samen met haar man en twee kinderen in een ecodorp. Ze leven in een woonwagen middenin een bos!

Ik stop met borstvoeding geven en sta er voor 100% achter

Gisteren was mijn zoontje precies 5 maanden en piepte ik snikkend onder de dekens vandaan 'Ik stop ermee Ted, ik kan niet meer, het is mooi geweest. Mijn vriend wist meteen waar ik het over had. 'Helemaal goed lieverd, ik ben hartstikke trots op je, je hebt het zo lang volgehouden.'

Stiefmoeder zet bijzondere actie voor voormalig zieke dochter op

Lisa (24) genas jaren geleden al van kanker, maar loopt nog dagelijks met de gevolgen rond. Stiefmoeder Elly besloot een oproep te plaatsen. "Ik wil dat ze ziet wat een prachtige meid ze is."

De 55-jarige Inge gaat uit de kleren

Deze week geeft de 55-jarige Inge zich bloot! Inge is onlangs veel afgevallen en is daarom trots op haar lijf.

Stamceldonor: 'Voordat ik ziek werd, wist ik ook niet dat stamceldonatie bestond'

Recent viel er bij 190.000 jongeren een brief op de mat met de vraag 'Wil jij stamceldonor worden?' Een vraag die voor Lindsay (25) het verschil betekent tussen leven en dood.

Wijntjes drinken zonder schuldgevoel? Dat doe je zo!

Zwicht jij ook weleens voor een glaasje wijn en voel je je dan schuldig? Volgens dieetgoeroe Tanya Zuckerbrot en Astrid Postma van het Voedingscentrum is dat niet nodig; een 'glaasje druiven' hoeft je bikinilichaam namelijk helemaal niet in de weg te staan.

Yolanthe brengt gezin samen

De zoon van Trudy en Gerard zit 20 jaar vast in een Thaise gevangenis. Yolanthe Sneijder Cabau brengt het gezin samen in het televisieprogramma 'Reunited'.

Exclusief: 'Mijn zus werd doodgeschoten en na jarenlang procederen, krijgen we nu een schadevergoeding'

Op dinsdag 1 oktober 2002 werd Nadia, zus en dochter van Lucinda (37) en moeder Minke (72), doodgeschoten door haar Utrechtse huisbaas Pascal F.*Na jarenlang procederen krijgen de nabestaanden een schadevergoeding. "We zijn opgelucht. Nu komt er weer ruimte voor andere dingen."

Er is altijd een koe in het nieuws

Mijn partner Peter beweert dat er altijd wel een koe in het nieuws is in Nederland. Uiteindelijk kan ik niet anders dan toegeven: als je er op gaat letten, is er inderdaad altijd wel één in beeld. Soms op de achtergrond, vaak prominent in het nieuws.

'Mijn vriend krijgt geen andere Daphne terug en mijn kinderen herkennen me straks nog'

Zo’n liquid facelift, doet dat pijn? En wat is er na CoolSculpting over van je vetrol? Er is maar één manier om erachter te komen: de VROUW-redactie test zes hippe beautybehandelingen.

Hoe jouw kind wel voor een feestje wordt uitgenodigd

Stel je eens voor dat jouw kind nooit wordt uitgenodigd op een kinderfeestje. In Groningen hebben ze voor deze kinderen dé perfecte oplossing bedacht.

Brief aan diëtende Linda: 'Ik weeg dus 88,5 kilo'

Hoi Lin! Gisteren de hele dag op je filmpje gewacht. Schreef ik twee weken geleden nog dat je je rondingen gewoon moest omarmen, inmiddels ben ik om. Als heel Nederland met jou op dieet gaat, kan ik natuurlijk niet achterblijven.

Waarom gelijk op de achterste benen als jongetjes slechter presteren?!

Ik ga geen vrienden maken vandaag. Ja hoor, je mag weer los; dat ik een verzuurd oud wijf ben, of iets dergelijks. Prima. Soms moet iets gewoon even gezegd worden. En ik heb het gewoon helemaal gehad met dat gedoe over dat onderwijs dat niet geschikt zou zijn voor jongens.

Ex-paragnost ontmaskert paragnosten

Ex-paragnost Nathalie Kriek verklapt hoe zij - tot een aantal jaar terug - jarenlang te werk ging. "Pendelen blijft een goede manier om antwoorden te krijgen."

Nicole: 'Mijn toekomst? Met een hijskraan uit huis getakeld worden'

170 kilo schoon aan de haak woog Nicole Raijmakers (47). Na een gastric bypass viel de eigenaresse van een lingeriezaak in Eindhoven 60 kilo af. En at ze minder lekker? Nee hoor, de keukenprinses bedacht haar eigen recepten en werkt nu aan een kookboek voor lekkerbekken die streven naar een maatje minder.

Doorbroken taboe: Carlijn heeft een stoma

 In deze serie doorbreken vrouwen een taboe. Carlijn Willemstijn (37) kreeg op jonge leeftijd een stoma. Al veertien jaar, vanaf haar 23ste, leeft ze met een zakje op haar buik, een onderwerp wat vaak liever vermeden wordt.

Zo gaat pendelen echt! Paragnost ontmaskerd

Nathalie Kriek geloofde lange tijd dat ze paragnostische gaven had.Tot een paar jaar geleden....

Do: 12 weken geleden lag ik hier zelf!

In het televisieprogramma Bevallen met... volgen een aantal andere BN'ers een verloskundige op de voet. Deze week is het de beurt aan zangeres Do.

Boerin Bertie wenst Irene sterkte

Boerin Bertie was een van de ruim 3,8 miljoen kijkers naar een nieuwe aflevering van Boer zoekt vrouw Internationaal gisteravond. Speciaal voor VROUW vlogt ze over haar ongezouten mening over de keuzes van de boeren.

Daarom is Claudia Schoemacher dikker geworden

Claudia Schoemacher (46) is terug naar Nederland verhuisd. Ze wil graag 15 kilo afvallen en vlogt speciaal voor VROUW over haar nieuwe levensstijl.

Seksueel geïntimideerde Cynthia over de kwetsende reacties

Donderdag werd Cynthia Schultz (26) tijdens een boswandeling seksueel geïntimideerd. Ze besloot aangifte te doen tegen de man en schreef het van haar af. Naast lieve reacties, kreeg ze ook te maken met victim blaming; ze moest er vooral niet zo moeilijk over doen. "Ik sloeg steil achterover toen ik dat las."

'Boer Marc alsnog achter Irene aan'

Jaloezie, tranen, te laat flirten, vier dames naar huis en één op de wc: Mariët Oosterwijk fileert de logeerdates in Boer Zoekt Vrouw.

Dit maakt kinderen echt gelukkig

Het is vandaag Internationale Dag van het Geluk. VROUW vroeg aan de allerkleinsten wat hen gelukkig maakt.

Steeds meer mensen ziek door overdaad aan geluid

Geen muziek, geen piepjes van de smartphone en geen geruis van het dagelijks verkeer.  Mensen zijn er bang voor.  Bang voor een oorverdovende stilte.  En dat is opmerkelijk, vooral als je bedenkt dat steeds meer mensen ziek worden van een overdaad aan geluid.

Out of Zambia

Vegetariër zijn én oud worden met Olke gaan niet samen. Dat ondervond Harriet vanavond. Haar mooie brief heeft haar niet kunnen redden; vanavond stuurde Olke haar naar huis. Misschien maar goed ook, want haar schoonvader moest haar bij voorbaat al niet wat hij samenvatte met een droog ‘Wij eten alles.’

Ik las het dagboek van mijn dochter en schrok me dood

“Al honderd keer had ik haar gevraagd om haar kamer op te ruimen en al honderd keer kreeg ik hetzelfde antwoord: ‘Jahaaaaaaaaaaa!’ Daar kan je het als moeder dan mee doen.  

'Ik denk aan chocola als ik wakker word tot ik ga slapen'

In Nederland werken we per persoon gemiddeld zo’n 4,7 kilo chocolade per jaar weg en volgens Amerikaans onderzoek is wel veertig procent van de vrouwen verslaafd aan de lekkernij. Zo ook Evelyne de Jong (25) en Maresa Jacobse (30). Jacobse: “Ik heb het vandaag netjes gehouden: twee lepeleitjes Milka, een handjevol Smarties en wat Toblerone.”

Klokkenluider Ina: 'Ik moest de noodklok luiden'

Eerder deze week berichtte de NOS dat het Huis voor klokkenluiders verrast was door het forse aantal aanmeldingen. Maar wat ís klokkenluiden eigenlijk? VROUW sprak met klokkenluider Ina Hut. "Dit onrecht was zo groot dat het totaal ondergeschikt was aan mijn eigen belang."

Vijf broertjes en zusjes zoeken adoptiegezin

Vijf kinderen tussen de 2 en 11 jaar, allemaal met hun eigen hobby’s en dromen. Maar één ding hebben de broertjes en zusjes gemeenschappelijk: ze willen samen geadopteerd worden. De Kansas City Star plaatste de ontroerende oproep voor de broers en zussen; 1500 mensen reageerden.

Afscheid nemen van uitstelgedrag; zo doe je dat

De badkamervloer schrobben. De tuin onkruidvrij maken. Sporten. Je weet dat het nodig is, maar je ertoe zetten? Moeilijk, moeilijk, moeilijk. Journalist Vivienne Groenewoud gaat haar uitstelgedrag te lijf.

'We hadden al onze hoop gevestigd op de gloednieuwe mat in de achtertuin'

Schrijfster Heleen van Royen (52) heeft een relatie met drummer/producer Bart Meeldijk (30) en is moeder van Sam en Olivia. In de nieuwste VROUW Glossy schrijft ze over de frustratie die 'gazon' heet. 

Emma Deckers: 'Hollywood is heel intimiderend'

Emma Deckers (18), dochter van Daphne Deckers, woont en studeert in Los Angeles. Een hele stap, want dat betekent dat ze haar veilige nest achter zich moet laten; ze gaat op zichzelf wonen!

Zo verslavend kan WhatsApp echt zijn

Journalist Suus Ruis doet alles per WhatsApp. Heel handig en efficiënt, maar minstens zo gekmakend. Want het groene icoontje is dwingend. Heel dwingend.

'Puur kiezen voor mooier worden stuit vaker op onbegrip'

‘Als je botox doet, ga ik van je af,’ dreigt de man van Yolande de Best. Ook vriendinnen denken negatief over verjongende ingrepen. Hebben ze gelijk of zal ze stiekem tóch..?

Als je dodelijk onzeker bent

Vroeger werden ze gepest of keek er niemand naar ze om, maar moet je deze prachtige vrouwen nu eens zien! Laatbloeiers in het zonnetje.

Dagboek van een minnares: 'Waarom doet hij zo preuts'

Met een schok werd ik wakker. Wat een vreemde droom was dit! Ik was ervan overtuigd dat ik écht op mijn bank virtueel was vreemdgegaan met mijn minnaar en Bas de woonkamer binnenkwam. Maar in het echt lag hij heerlijk naast me te slapen.  

In slaap vallen na de seks? Mannen kunnen er niets aan doen

Het lijkt wel een wetmatigheid dat mannen na de seks direct een enkeltje dromenland boeken. Een reis met maar plek voor één, want vrouwen liggen vaak nog uren wakker na een vrijpartij.

Desiree werkte als verpleegkundig in Saoedi-Arabie: 'Executies waren normaal'

Vrouwen in Saoedi-Arabië mogen niks zonder hun mannelijke ‘voogd’. Desiree Janssen maakte het als verpleegkundige van dichtbij mee in het streng islamitische land en besloot haar ervaringen op te schrijven.

Chantal en Wendy helpen de liefde een handje

Chantal Janzen en Wendy van Dijk presenteren voor het eerst samen een tv-programma Janzen & Van Dijk: voor al uw bruiloften en partijen.

Huidige generatie denkt niet genoeg na over moederschap

Niet al te lang geleden was het vrij gebruikelijk op jonge leeftijd (te proberen) een gezin te stichten. Tegenwoordig lijken we eerst carrière te willen maken, eer we aan kinderen beginnen. Een mentaliteitsverandering, aldus Sophie Hilbrand vandaag in een interview met Volkskrant Magazine: "Voor het moederschap zijn we veel minder geënthousiasmeerd. Dat kon wel wachten...".

Sporten met een baby? Dat doe je zo!

Natalie Vijfhuizen woont samen met haar vriend en dochtertje Lola Anna op het Carabische eiland Aruba. Sinds de komst van de kleine heeft Natalie haar handen vol, maar toch vindt ze een oplossing om fanatiek te kunnen blijven sporten.

Waarom Thierry Baudet wakker geschud moet worden

Thierry Baudet van Forum voor Democratie.

Wat een onzin, dat gedoe over een oud schrijven van een nieuw Kamerlid. Thierry Baudet, van Forum voor Democraten, stelde eind 2014 dat vrouwenversiergoeroe Julien Blanc volkomen gelijk had toen hij concludeerde dat meneren meedogenloos moeten optreden tegen mevrouwen, met name tegen jeugdige, omdat geen diersoort zo wreed is als de jonge vrouw.

Wilke (24): 'Ik probeerde rond mijn 21e om zwanger te worden'

'Was het misschien een ongelukje?’ Dat wordt Wilke regelmatig gevraagd, maar niets is minder waar. Zij koos bewust op jonge leeftijd voor een kind. 

Waarom je oproepen van vermiste personen niet altijd moet delen

Regelmatig zie je vermiste personen op Facebook voorbijkomen. Vaak worden de oproepen massaal gedeeld. Maar dat deze soms niet waar of zelfs kwalijk kunnen zijn voor de ‘gezochten’, beseffen de goedhartige delers niet. Esther: 'Mensen delen zo’n oproep natuurlijk vanuit de goedheid van hun hart, maar beseffen niet dat het soms een hoop kwaad kan doen.'

Ingrid (25) is bewust jong moeder

Ingrid is moeder van drie kinderen. Ze kreeg tijdens haar eerste zwangerschap vaak nare opmerkingen te horen: 'Het zal wel een ongelukje zijn'.

52-jarige Ger is Meest Verleidelijke Man van Nederland

Wie is de meest verleidelijke man van Nederland? Op die vraag reageerde Nederland massaal. Honderden mannen werden - door zichzelf of anderen - opgegeven om de strijd om die felbegeerde titel aan te gaan. In de laatste ronde stond één vijftiger tegenover 11 twintigers. Raad eens wie er gewonnen heeft?

Ik wilde deze man zó graag overal voelen…

Eva is de beste vriendin van Helen, die al jaren een dagboek bijhoudt in VROUW Magazine. Na een heftige periode vol teleurstellende relaties, waarin zij ook nog eens haar kinderwens definitief moest opgeven, is Eva aan het daten geslagen. En een vaste relatie? Daar zit ze écht niet op te wachten.