vrijdag 17 maart 2017, 14:44

Ik wilde deze man zó graag overal voelen…

© Hollandse Hoogte

Eva is de beste vriendin van Helen, die al jaren een dagboek bijhoudt in VROUW Magazine. Na een heftige periode vol teleurstellende relaties, waarin zij ook nog eens haar kinderwens definitief moest opgeven, is Eva aan het daten geslagen. En een vaste relatie? Daar zit ze écht niet op te wachten.

Maandag

Mijn gedachten blijven afdwalen naar mijn extreem opwindende ontmoeting in de sauna. Wessel heette hij. Ivo en ik konden de vierseizoenensauna niet vinden en hij loodste ons er naartoe.

In de meters die we nog in onze badjassen aflegden, voelde ik de spanning stijgen. Ivo kirde er op los; dat het zo'n mooi complex was en dat hij nog een massage overwoog en ik kon alleen maar denken aan het feit dat Wessel en ik zo naakt in één ruimte zouden zijn.

In het halletje voor de sauna hing hij als eerste zijn badjas op. Hij stond met zijn rug naar me toe en ik zag alleen zijn prachtige gespierde billen. Ivo zag mij kijken en zette quasi verontwaardigd een paar grote ogen op.

Toen ik enkele seconden later eveneens poedelnaakt de warme ruimte binnenkwam, zag ik Wessel kijken. Hij gaf me een korte knipoog en mijn hart maakte een klein sprongetje. Beet. Deze man wil mij. Ik nam een strategische plek in, recht tegenover hem en ging er zo verleidelijk mogelijk bij zitten. Wel subtiel verleidelijk natuurlijk, het mocht er weer niet té dik bovenop liggen.

Na tien minuten was ik alle charme kwijt en zat ik druipend van het zweet en rood aangelopen naar de zandloper te kijken. Wessel en Ivo zaten er bij alsof er niets aan de hand was, maar ik voelde me licht in mijn hoofd worden.

Lees verder op VROUW.nl: 'Maar ik weet wel een plek waar we dat ongezien kunnen doen'

Meer artikelen in Vrouw

Fajah's lippen zijn niet vergroot; dit is haar trucje
13 uur geleden
Deel 75: 'Ik denk dat ik nog nooit echt verliefd ben geweest'
13 uur geleden
De terreur van de groepsapp
14 uur geleden
'Na de geboorte van mijn dochter wilde ik alleen maar dood'
18 uur geleden
Petra (43) verloor haar man: 'Alleen andere weduwen begrijpen je pijn echt'
18 uur geleden
Australische politica geeft borstvoeding tijdens haar speech
20 uur geleden
Thea (56): 'Ik ben drie keer geopereerd voor mijn verzakkingen'
1 dag geleden
Actrice Plien kan geluk niet op bij eerste hoofdrol
1 dag geleden
Astrid (61) voelde nooit een band met haar moeder
1 dag geleden
Realityster Kasia gaat naakt op date
1 dag geleden