vrijdag 17 maart 2017, 14:44

Ik wilde deze man zó graag overal voelen…

© Hollandse Hoogte

Eva is de beste vriendin van Helen, die al jaren een dagboek bijhoudt in VROUW Magazine. Na een heftige periode vol teleurstellende relaties, waarin zij ook nog eens haar kinderwens definitief moest opgeven, is Eva aan het daten geslagen. En een vaste relatie? Daar zit ze écht niet op te wachten.

Maandag

Mijn gedachten blijven afdwalen naar mijn extreem opwindende ontmoeting in de sauna. Wessel heette hij. Ivo en ik konden de vierseizoenensauna niet vinden en hij loodste ons er naartoe.

In de meters die we nog in onze badjassen aflegden, voelde ik de spanning stijgen. Ivo kirde er op los; dat het zo'n mooi complex was en dat hij nog een massage overwoog en ik kon alleen maar denken aan het feit dat Wessel en ik zo naakt in één ruimte zouden zijn.

In het halletje voor de sauna hing hij als eerste zijn badjas op. Hij stond met zijn rug naar me toe en ik zag alleen zijn prachtige gespierde billen. Ivo zag mij kijken en zette quasi verontwaardigd een paar grote ogen op.

Toen ik enkele seconden later eveneens poedelnaakt de warme ruimte binnenkwam, zag ik Wessel kijken. Hij gaf me een korte knipoog en mijn hart maakte een klein sprongetje. Beet. Deze man wil mij. Ik nam een strategische plek in, recht tegenover hem en ging er zo verleidelijk mogelijk bij zitten. Wel subtiel verleidelijk natuurlijk, het mocht er weer niet té dik bovenop liggen.

Na tien minuten was ik alle charme kwijt en zat ik druipend van het zweet en rood aangelopen naar de zandloper te kijken. Wessel en Ivo zaten er bij alsof er niets aan de hand was, maar ik voelde me licht in mijn hoofd worden.

Lees verder op VROUW.nl: 'Maar ik weet wel een plek waar we dat ongezien kunnen doen'

Meer artikelen in Vrouw

Maya is tweeslachtig: 'Door artsen werd ik in de transseksuele hoek gedrukt'
9 uur geleden
Bekijk hier de eerste beelden van 'Heel Holland Bakt!'
10 uur geleden
Scheiden of gescheiden leven: wat is beter voor de kinderen?
11 uur geleden
Candace heeft last van heimwee: Ik blijf gewoon lekker in de buurt van mijn huis
14 uur geleden
Sonja Silva: Ik kan niet meer zo maar eten waar ik zin in heb
1 dag geleden
Kim en Paul (The Kik) sparen voor een kindje met crowdfunding
1 dag geleden
De zoon van Annemieke heeft narcolepsie
1 dag geleden
Roelina (29) is 34 weken zwanger en geeft zich bloot!
18 uur geleden
Waarom grijpen we niet altijd in bij incidenten?
1 dag geleden
Hoe reageer je als je de vrouw van je minnaar ontmoet?
1 dag geleden