zaterdag 18 maart 2017, 8:22

Waarom Thierry Baudet wakker geschud moet worden

Thierry Baudet van Forum voor Democratie.. © ANP

Wat een onzin, dat gedoe over een oud schrijven van een nieuw Kamerlid. Thierry Baudet, van Forum voor Democraten, stelde eind 2014 dat vrouwenversiergoeroe Julien Blanc volkomen gelijk had toen hij concludeerde dat meneren meedogenloos moeten optreden tegen mevrouwen, met name tegen jeugdige, omdat geen diersoort zo wreed is als de jonge vrouw.

Aardige jongens halen het slechtste in meisjes naar boven, hun schroom en verlegenheid vervullen de dametjes met weerzin. Een man moet denken ‘ik ga je pakken’, pas dan krijgt hij de zegen van Amor. Stelt Baudet, die de populariteit van Vijftig Tinten Grijs onder vrouwen als Bewijsstuk A inbrengt.

Zelfingenomenheid

En daar moeten we nu met terugwerkende kracht een beetje ingewikkeld over gaan doen, omdat het mannetje als volksvertegenwoordiger is gekozen? Hou toch op! Uit zijn mond klinkt het allemaal volkomen oninteressant. Komt door die ogen. Die huiveringwekkende kijkers, zwanger van onpeilbare zelfingenomenheid. Daar kun je als vrouw met op z’n minst een beetje hersens in haar hoofd toch onmogelijk voor vallen?

Ik kan me voorstellen dat van enige mannelijke arrogantie nog wel een vleugje aantrekkelijkheid afstraalt op de andere sekse, maar daar zit toch een grens aan? Lees verder en praat mee op VROUW: "Zeg, doe me een lol, Julien Blanc. Schud die griezel even wakker."

Meer artikelen in Vrouw

Als vrouw stoppen met topsport; dit is wat je dan te horen krijgt
1 dag geleden
Waarom rammelende eierstokken naar de verkeerde man leiden
20 uur geleden
Dagboek van een Minnares: 'Ik genoot gewoon van je cadeautje'
9 uur geleden
Fajah houdt zich niet altijd aan eigen dieet
2 dagen geleden
Toen Pauline 50 werd trouwde ze met zichzelf
2 dagen geleden
Renate is bevriend met een ter dood veroordeelde
2 dagen geleden
'Outfit van Máxima is de enige juiste keuze'
2 dagen geleden
Anke overleefde aanslag in Apeldoorn
2 dagen geleden
Oranje boven!
2 dagen geleden
Jessica: 'Ik laat toeristen in de waan dat 30 april Koningsdag is'
2 dagen geleden