zaterdag 18 maart 2017, 8:22

Waarom Thierry Baudet wakker geschud moet worden

Thierry Baudet van Forum voor Democratie.. © ANP

Wat een onzin, dat gedoe over een oud schrijven van een nieuw Kamerlid. Thierry Baudet, van Forum voor Democraten, stelde eind 2014 dat vrouwenversiergoeroe Julien Blanc volkomen gelijk had toen hij concludeerde dat meneren meedogenloos moeten optreden tegen mevrouwen, met name tegen jeugdige, omdat geen diersoort zo wreed is als de jonge vrouw.

Aardige jongens halen het slechtste in meisjes naar boven, hun schroom en verlegenheid vervullen de dametjes met weerzin. Een man moet denken ‘ik ga je pakken’, pas dan krijgt hij de zegen van Amor. Stelt Baudet, die de populariteit van Vijftig Tinten Grijs onder vrouwen als Bewijsstuk A inbrengt.

Zelfingenomenheid

En daar moeten we nu met terugwerkende kracht een beetje ingewikkeld over gaan doen, omdat het mannetje als volksvertegenwoordiger is gekozen? Hou toch op! Uit zijn mond klinkt het allemaal volkomen oninteressant. Komt door die ogen. Die huiveringwekkende kijkers, zwanger van onpeilbare zelfingenomenheid. Daar kun je als vrouw met op z’n minst een beetje hersens in haar hoofd toch onmogelijk voor vallen?

Ik kan me voorstellen dat van enige mannelijke arrogantie nog wel een vleugje aantrekkelijkheid afstraalt op de andere sekse, maar daar zit toch een grens aan? Lees verder en praat mee op VROUW: "Zeg, doe me een lol, Julien Blanc. Schud die griezel even wakker."

Meer artikelen in Vrouw

Voulez vous…
3 uur geleden
Lysanne (22) heeft orthorexia: 'ik was bang voor doperwten'
10 uur geleden
Vanessa moet beslissen over het leven van haar zoontje (4)
17 uur geleden
'Ik was 10 en speelde stoned met Barbies'
1 dag geleden
'Yoga is voor mensen die eeuwig zen willen zijn zodat niets ze meer interesseert'
1 dag geleden
Nieuwe liefde voor oma Marjan
2 dagen geleden
Zou Eva Mr Steamy nog een keer zien?
2 dagen geleden
Waarom een pannenkoek altijd goed is
2 dagen geleden
'Mijn zoon en ik houden 25 euro per week over om van te eten'
2 dagen geleden
Annemiek date met Tjerk: 'We roken allebei; stiekem vond ik dat heel leuk aan hem'
1 dag geleden