zondag 16 april 2017, 21:35

Superleuk, echt superleuk

Suzanne (l), David (m) en Mara (r). © KRO-NRCV

Ze hadden allebei ’iets dat iets’ bij hem losmaakte, maar David koos toch voor Mara, en verkoos daarmee ’veilig en warm’ boven ’kriebels en nieuwsgierigheid’. De 23-jarige brunette was door het dolle: „Jij bent de eerste jongen die ik begrijp, dat heb ik nog nooit gehad.” En dat vond David natuurlijk „Superleuk, echt superleuk.” Al drie weken na hun eerste ontmoeting hadden ze aan een half woord genoeg.

Tijdens het koffer inpakken betreurde Susanne haar ’blokkade’: „Ik was net te laat met mij laten zien.” Persoonlijk denk ik dat deze sportieve dertiger niet lang zal treuren: ze heeft noch iets met Roemenië noch iets met varkens, wil nog veel reizen en bovendien nog eens de Big Five Marathon lopen, en dat is dus geen Pig Five Marathon. Ik bedoel maar.

Van een ’blokkade’ had ook Sandra last; zij trok zich na het keuzemoment van schrik terug in een hotel. „Even wat afstand voor de citytrip.” Sorry? Waren ze uiteindelijk maar niet gegaan want het werd een pijnlijke vertoning. Zelfs tijdens een lesje lassowerpen liet Sandra zich niet vangen. Dus die suite had Olke voor zich alleen en die hottub ook. Gelukkig hadden we al hottubbeelden.

Terecht dan ook dat Olke wanhopig uitriep: „Wat wíl ze eigenlijk?” Ja Sandra, wat wil je nou eigenlijk? Make up your mind! Trouwens, was dat nou een grapje van de regie of stond je werkelijk aan de bar te flirten met een andere Texaan? En Olke maar volhouden: „Ik vind Sandra een hele lieve meid.” Een duidelijk gevalletje van ’liefde maakt blind’. Sta je daar alleen in de lift...

Wel weer van een leien (tent)dakje ging het bij dramaqueen Marc en bushgirl Annekim. „Het is zelfs een beetje eng vertrouwd, misschien is het gewoon de geur.” Tot zover de feromonen.

Alhoewel, die zijn ook aanwezig bij Herman en Fleur die ik alweer bijna was vergeten. Maar die zitten ook nog in het spel, al is ’Boer zoekt vrouw’ geen spel dat weet ik natuurlijk ook wel. Want het eindigt als het goed is in liefde voor het leven. Maar niet altijd…

Want bij Riks wilde het maar niet lukken; geen vlinder die zich meldde. Voor de zekerheid bad Marit met haar ogen open. Je zag haar denken; „Die gaan pas dicht als jij echt voor mij gaat.” Riks zei haar: „Je bent een lastige vrouw” maar bedoelde natuurlijk „Je maakt het mij lastig.”

Niet eerlijk, want als er íemand vanaf het begin open was geweest over haar gevoelens dan was het Marit wel. Maar voor Riks was ’Boer zoekt vrouw’ duidelijk een lijdensweg en de oplettende kijker wist al lang dat wat niet was bij hem ook niet zou komen.

Meer artikelen in Vrouw

'Mijn neef misbruikte mij toen ik emotioneel aan de grond zat'
7 uur geleden
Yvonne (54) heeft continu een piep in haar oren
29 Jul 17
'De schilders vielen als hongerige wolven op onze borden aan'
12 uur geleden
 Met een gezonde levensstijl leef je zomaar zeven jaar langer
1 dag geleden
Léonie heeft dissociaties: 'Het is alsof ik door een scherm meekijk met m'n eigen leven'
1 dag geleden
'50-jarigen begeerlijk voor jonge jongens? Hou toch op!'
1 dag geleden
Ezra beviel tijdens haar vakantie: 'Trier blijft een bijzondere plek'
1 dag geleden
Jaime (7) haalt derde zwemdiploma ondanks dwarsleasie door aanrijding
1 dag geleden
Wat bedoelt SIRE precies met 'echte jongens'? Laat jongens zichzelf zijn!
2 dagen geleden
'Zat mijn ziekte maar op mijn buik dan had niemand mij erop beoordeeld'
2 dagen geleden